Werken als operator bij één van onze tofste klanten? 

Reageer dan snel!

Wat ga je doen als operator?


Als operator ben jij verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van het productieproces. Dit doe je door het proces continu te bewaken. Kwaliteit, veiligheid en kwantiteit zijn daarbij van groot belang. Door elk half uur een monster af te nemen, zorg jij ervoor dat de beste producten geproduceerd worden. Aan de hand van de productieplanning ga jij met je team van ca. 3 collega’s aan de slag om het doel van die week te behalen. Jij zorgt dan ook voor het ombouwen, instellen en bedienen van de machines zodat deze de juiste producten produceert voor dat moment. Ook alle voorkomende storingen, zoals het resetten van de lijn of wanneer er iets vast zit in de machine los jij op. Jouw technische inzicht is in deze functie dus van groot belang. Is het een grote storing die jij niet zelf kan oplossen? Dan schakel je de technische dienst in. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Het bedienen van de productiemachine en ervoor zorgen dat de productie continu draait;
 • Het uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden op bijvoorbeeld dikte en breedte van het product of de totale lengte;
 • Het bijhouden van de administratie van bijvoorbeeld controleresultaten en instellingen van machines;
 • Het uitvoeren van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en het zo nodig oplossen van storingen;
 • Het verplaatsen van de producten met een heftruck;
 • Het coördineren van de productiewerkzaamheden.
Om zoveel mogelijk productie te kunnen draaien, wordt de functie van operator uitgevoerd in een drieploegendienst. Doordat de vraag naar de producten blijft toenemen, moet het huidige team vanaf 6 januari versterkt worden en maak jij kans om hier voor minimaal een jaar onderdeel van te worden!  

 

Interesse? Laat je gegevens achter!

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Wat krijg jij ervoor terug?

Naast een uitdagende functie met veel verantwoordelijk, krijg je als operator een fulltime baan voor ten minste één jaar. Pas jij perfect bij de organisatie? Dan is er zeker kans op verlenging. Daarnaast krijg jij de volgende voorwaarden geboden:

 • Een startsalaris van €15,62 bruto p/u (inclusief ploegentoeslag);
 • Een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer;
 • Een gratis heftruckcertificaat via Start People (als je deze nog niet hebt);
 • Excursies bij klanten waar jouw product naartoe gaat;
 • Elk jaar een personeelsfeest met de hele organisatie en tussendoor verschillende teamuitjes.

Is deze functie jou op je lijf geschreven? Laat dan snel je gegevens achter voordat je te laat bent!

Heb je toch nog wat vragen voordat je echt wil solliciteren? Neem dan contact op met Dennis Hoekstra via 050-3694330 of groningen@startpeople.nl.

 

Over de organisatie:

De organisatie waar jij terecht komt is gevestigd in Groningen en betreft een internationaal opererende productieorganisatie. Met ruim 165 jaar ervaring wordt er gezorgd voor het produceren van hoogwaardige kwaliteit producten. Daarnaast wordt er met een researchafdeling gezorgd voor de nodige investering in de milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak van de producten. Ook wordt er met verschillende projectteams gekeken naar de optimalisatie van het productieproces. De organisatie is dus continu in beweging!

Als operator kom je terecht in een enthousiast team met een groot gevoel voor humor. Een goed teamgevoel is erg belangrijk, want daardoor volgt een goede productie vanzelf. Binnen de organisatie heerst een echte no-nonsense cultuur en zijn korte lijnen de standaard.