Vacature begeleider gehandicaptenzorg in Friesland

Werken op diverse woonlocaties en dagbestedingen waardoor je brede werkervaring opdoet? Zelf bepalen wanneer je werkt (in ons digitale plansysteem) zodat je je werk goed kan combineren met je hobby's of gezinsleven? Word begeleider in de gehandicaptenzorg bij Start People Medi Interim.

Meer informatie ontvangen?

  • Parttime of fulltime;
  • contract van minimaal 6 maanden, als je langer beschikbaar bent bieden we je een jaarcontract;
  • salaris tussen € 1.707,00 en € 2.546,00 o.b.v. 38 uur conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • opbouw vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslag;
  • reiskostenvergoeding € 4,80 per (werk)dag;
  • mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering;
  • gratis bijscholingsmogelijkheden zoals: BHV en Weerbaarheidstraining;
  • toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kan volgen als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.

Wat ga je doen?

Als begeleider gehandicaptenzorg in Friesland help je mensen met een verstandelijke / meervoudige beperking in hun dagelijks leven. Zij hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij het eten en/of bij het aan- en uitkleden. Daarnaast assisteer je ze bij het huishouden zoals: eten, koken en schoonmaken. Natuurlijk doe je ook veel leuke dingen met ze denk hierbij aan wandelen en knutselen.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat bewoners een prettig en zo normaal mogelijk leven hebben. Sommige van de clienten zijn rolstoelgebonden of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben intensievere begeleiding nodig. Dit vraag van jou als begeleider soms een andere manier van kijken, denken en doen. Jij focust je op het bieden van passende zorg en persoonlijke aandacht.

Meer weten over de vacature begeleider gehandicaptenzorg?

powered by Typeform
In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt. 

Wie ben jij?

Je hebt een groot inlevingsvermogen. Niets is voor jou te gek. Daarnaast kan jij snel schakelen en ben je alert op signalen. Je kan goed samenwerken met collega's, naar je kan ook zelfstandig uit de voeten.

Nog even een belangrijk detail:

  • Je bent een begeleider met een afgeronde opleiding of overgangsbewijs naar het laatste jaar van de opleiding: Verzorgende IG, Verpleegkunde, Maatschappelijk Werk, Social Work, Sociaal Pedagogisch Medewerker.

Waar ga je werken?

De organisatie waar jij voor gaat werken heeft veel woonlocaties en dagbestedingen door heel Friesland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt.

Mensen met een verstandelijke beperking helpen om hun eigen leven te leiden, dat is wat deze organisatie wilt bereiken. Samen met cliënten, familie, zorgprofessionals en vrijwilligers werken zij samen aan de toekomst. Een toekomst waarin cliënten wonen en werken in een goede leefomgeving waarin aandacht wordt besteed aan de cliënt zijn/haar behoefte en gezondheid.

Meer informatie ontvangen over deze vacature?

Klik hier!