Bijbaan Corona Coach Parttime

Eindhoven|HBO | Salarisindicatie €12,49-12,50 |5 Uren per week|Parttime|#1AV0032146

Over de functie

Ben je op zoek naar een (nieuwe) bijbaan? Voor Fontys Hogescholen zijn wij op zoek naar parttime Corona Coaches.

Het naleven van de coronaregels is niet altijd makkelijk maar het is natuurlijk wel belangrijk dat de coronaregels worden nageleefd. Dat geldt uiteraard ook binnen Fontys Hogescholen.
Om studenten, maar ook medewerkers en docenten van Fontys, alert te houden op de naleving van deze regels gaat Fontys Corona Coaches inzetten.

De functie:
Als Corona Coach wijs je studenten en medewerkers van Fontys op de coronaregels (o.a. afstand houden, geen groepsvorming, het dragen van een mondkapje, looprichting etc.).
Het is de bedoeling dat je de mensen vriendelijk doch enigszins dringend aanspreekt op hun gedrag zodat iedereen zich bewust is van het eigen handelen.
Wij zijn op zoek naar coaches voor de volgende locaties: Nexus (Eindhoven), Rachelsmolen (Eindhoven), Campus Venlo, Stappegoor (Tilburg).
Werktijden zijn van 9.00-14.00 uur van maandag t/m vrijdag. Je moet minimaal 1 dag per week beschikbaar zijn. Het betreft een tijdelijk dienstverband.

Het uurloon bedraagt € 12,50 bruto per uur.

Functie-eisen

Functie-eisen:

  • Je bent communicatief vaardig; je bent in staat om mensen op een vriendelijke manier aan te spreken
  • Je hebt bij voorkeur al werkervaring in de dienstverlenende sector, bijvoorbeeld als gastvrouw/gastheer, medewerk(st)er horeca, medewerk(st)er servicebalie etc.
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en weet je te verplaatsen in de doelgroep en situatie
  • Je bent niet bang om mensen aan te spreken
  • Studenten van de Fontys Hogeschool hebben de voorkeur
  • Je bent representatief

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je uit om te reageren. Het zou fijn zijn als je in je sollicitatie wilt vermelden op welke dag(en) je beschikbaar bent en op welke locatie je zou willen werken. De locatie waar je wilt werken hoeft niet de locatie te zijn waar je zelf studeert.

De functie start op maandag 16 november.

Over het bedrijf

Fontys Hogescholen in Eindhoven/Tilburg/Venlo


Wat we bieden

Het uurloon bedraagt: € 12,50

Gelijke kansen

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen en onze vacatures staan dan ook voor iedereen open! Lees hier meer...

Ja, wij leggen jouw cv nooit voor aan een opdrachtgever zonder met jou te overleggen. Zo weten we zeker dat jij de baan leuk vindt en kunnen we jouw motivatie doorgeven aan onze opdrachtgever.
Heb je een klacht? Bekijk onze klachtenregeling of vul direct het klachtenformulier in. 
Start People gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden – volgens ons privacy statement – opgenomen in de databank van USG People N.V., USG People The Netherlands B.V. en de Nederlandse werkmaatschappijen van het USG People concern.
Je kunt reageren op een vacature via de oranje solliciteer-button. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactopties links naast de vacature.

Het is handig als je voorafgaand aan het intakegesprek je cv alvast naar de vestiging mailt. Neem ook diploma’s, getuigschriften en referenties van vorige werkgevers mee. Ga je via Start People aan de slag? Dan kom je nog een keer bij ons langs, zodat we jouw paspoort of identiteitskaart kunnen inscannen.

Start People spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Anti discriminatie statement.
Op deze site vind je voorbeeldvragen en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook lees je er praktische do’s en dont’s. Liever een geheugensteuntje op papier? Haal een boekje met sollicitatietips op bij jouw Start People-vestiging.
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijziging via e-mail.