Filter de zoekopdracht

    Salarisindicatie

    Uren per week

8 vacatures

  • «
  • 1

Werken bij GGD

De GGD staat al lange tijd voor de publieke gezondheid van alle Nederlanders. Hun doel is dat iedereen zo gezond en veilig mogelijk kan leven. Dat is nu belangrijker dan ooit. Daarom doet de GGD er alles aan om corona met testen, traceren en vaccineren zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Daar is jouw hulp als vaccinatie medewerker, verpleegkundige, administratief medewerker, coördinator of bron- en contactonderzoek medewerker hard bij nodig! 

Voordelen van werken voor de GGD

Welke functie je ook gaat uitoefenen bij de GGD, je draagt altijd bij aan het maatschappelijke doel: een gezond en veilig Nederland. Geen standaard baan dus! Je komt te werken in een dynamische omgeving waar hard wordt gewerkt om dit doel weer te verwezenlijken.

Fulltime corona vacatures

Ben jij net afgestudeerd of juist op zoek naar een volgende uitdaging? De GGD heeft volop mogelijkheden om fulltime aan de slag te gaan. Niet alleen tijdelijk voor het onder controle krijgen van corona, maar ook voor de langere termijn. Bevolkingsonderzoeken, gezondheidscampagnes of het bieden van ondersteuning aan bijvoorbeeld mensen die willen stoppen met roken, blijft altijd door gaan!

Corona verpleegkunde

Op zoek naar een uitdagende baan naast of ná je HBO-V opleiding? Kom dan werken als corona verpleegkundige en draag jouw steentje bij aan het bron- en contactonderzoek. In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle medewerkers BCO (Bron- en Contact Onderzoek). Tevens onderhoud jij het contact met de corona arts, artsen en verpleegkundigen over bijzonderheden die er dagelijks gebeuren of wanneer er mogelijke risico's gesignaleerd worden.

De voordelen van werken voor Start People

  • Onze medewerkers op de vestigingen staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden gedurende jouw gehele sollicitatie proces.
  • Je hebt keuze uit veel verschillende banen waardoor er altijd iets tussen ziet wat bij jou past. We hebben zowel flexibele als vaste banen beschikbaar. 
  • Start People is een van de grootste opleiders van flexmedewerkers, bij ons staat jouw groei centraal.
  • Een hypotheek met een flexcontract? Geen probleem!

Solliciteer direct!

Bekijk snel alle openstaande vacatures bij een GGD bij jou in de buurt en solliciteer direct! Wij helpen jou graag op weg naar een passende baan.

 

Corona Testen en vaccinaties worden in heel het land afgenomen. De GGD is een landelijke overheidsinstelling en is gevestigd in heel Nederland. Daarom is er ongetwijfeld ook bij jou in de buurt een GGD. De kans is groot dat je daar aan de slag kunt. Ook kan het voorkomen dat je op een andere locatie ingepland wordt. Je krijgt dan een reiskostenvergoeding.
Door te werken bij de GGD help je mensen die besmet zijn met het coronavirus. Het is een maatschappelijke functie waar je deel uitmaakt van  het grote geheel. Daarnaast is het werk flexibel, betaalt het goed en heb je veel leuke en jonge collega’s. Bekijk de GGD vacatures bij Start People.
Start People heeft een ruim aanbod GGD vacatures rondom het coronavirus. Naast de vaccinatiemedewerkers en bron- en contactonderzoekers, hebben wij ook functies voor coördinatoren, verpleegkundigen, artsen en klantcontactmedewerkers. Dit is meer dan de meeste uitzendbureaus. Bekijk snel alle alle corona vacatures.