groene burgemeester

Word Groene Burgemeester bij Floriade!

Wist je dat Floriade haar eigen burgemeester heeft? En niet eentje, maar iedere week krijgt iemand anders de sleutel tot de Expo. Al vloggend en bloggend deelt de burgemeester groene ervaringen verhalen vanaf Floriade. Treed in de voetsporen van onder andere Nienke Plas en de Healthy Sisters en wordt Groene burgemeester van Floriade.

Solliciteer direct

Wat je gaat doen

Wil jij graag registreren en regisseren? Mooie ervaringen vastleggen en deze delen met de rest van de wereld? Hou je van groen en duurzaam? Lees dan snel verder!

Voor Floriade Expo 2022 zijn we opzoek naar enthousiaste vloggers/ bloggers die op een eigen en spraakmakende wijze verslag doen van hun ervaringen bij Floriade. Ervaringen of wel verhalen waarmee je Nederland inspireert en enthousiasmeert, net als een burgemeester in zijn of haar stad doet.

Voor 1 week ben je de Groene burgemeester van Floriade Expo 2022. Al vijf grote namen gingen je voor. En nu is het jouw kans om aan te sluiten in dit rijtje.

Hoe ziet je werkweek er uit:

 • De week start een kennismaking met het team van Floriade en je begint met alle voorbereidingen
 • Je maakt een contentplan en deelt deze met ons
 • Je komt een dag op bezoek bij Floriade en je registreert de momenten die jou het meest aanspreken en die je met het volk wilt delen
 • Na een heerlijk dagje struinen ga je thuis aan de slag om een professionele edit te maken voor 2 a 3 video’s of stories, meer mag ook.

Wil jij deze unieke kans niet voorbij laten gaan? Solliciteer dan direct!

Over Floriade:

Vanaf 14 april 2022 is Almere hét podium van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Met verrassende groene attracties, inzendingen van landen en (inter)nationale bedrijven, een unieke bomen- en plantenverzameling en inspirerende evenementen. Bijna 6 maanden lang belooft Floriade een groen evenement te worden, waarbij bezoekers worden uitgedaagd om te ontdekken, geraakt te worden en vooral ook geïnspireerd te raken om groener en gezonder te leven. Wij zoeken Accreditation Host die graag mee wil werken aan dit unieke project in Almere.

Growing Green Cities

Onder het thema Growing Green Cities presenteert Floriade creatieve, groene en duurzame oplossingen die nodig zijn om dit waar te maken. Een thema dat belangrijker is dan ooit. In 2050 zal maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad wonen, op slechts 2% van het totale aardoppervlak.

Functie-eisen

 • Ervaring met video en foto opnames
 • Je kan goed verhalen vertellen dan wel verslag doen van een evenement
 • Je kent de social kanalen als geen ander
 • Bovendien ben je voor jezelf of anderen al enige tijd actief in het creëren van spraakmakende content
 • Je volgt of hebt een media opleiding gevolgd of bent werkzaam in de media als blogger/ vlogger of content creator

Wat we je bieden

 • Een glimlach op je gezicht
 • Een unieke ervaring op een prestigieus event waar je ambassadeur van wordt
 • De kans om al je kwaliteiten te tonen aan een miljoenen publiek
 • Een dagticket voor Floriade Expo 2022 en een heerlijke lunch

Mis deze unieke kans niet en solliciteer direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roos & Roos:

Roos Koster: roos.koster@floriade.com
Roos van Barneveld: roos.vanbarneveld@floriade.com

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.