Logistiek medewerker via Start People

  • Logistieke uitdaging waarbij jij verantwoordelijk bent voor het klaarzetten van orders voor de chauffeurs;
  • Werk voor onbepaalde tijd én kans op een vast contract;
  • Een salaris tussen de €12,- en €12,50 bruto per uur;
  • Werken in dagdienst van maandag t/m vrijdag met werktijden van 07:00 uur tot 16:00 uur;
  • Leuke afwisselende en fysieke baan (dus niet de hele dag alleen maar op de heftruck)!

Wat kun je verwachten?

In deze functie van logistiek medewerker is geen dag hetzelfde. Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van orders voor de chauffeurs en het bewaken van de orde en netheid in het depot. Dit doe jij met het gebruik van een heftruck. Gezien de grote van de producten, ben je veel in de buitenlucht werkzaam. Naast het logistieke deel, zorg je er ook voor dat de transportbonnen en retouren correct worden verwerkt in het systeem. 

Heb jij deze werkzaamheden binnen no-time onder de knie? Dan zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien! Dit kan zijn in functietaken of zelfs in functie.

Interesse? 

Laat je gegevens achter! Wij zullen gelijk contact met je opnemen om de functie verder te bespreken.

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 
Logistiek

De organisatie waar je komt te werken is gespecialiseerd in steigerbouw, hoogwerkers en materieelverhuur. Aan de klant wordt een sterk dienstenpakket geboden, waaronder de montage, kwaliteitszorg en opleidingen. Hierdoor is het een full service leverancier voor onder andere de bouw, industrie en bij evenementen.

De afgelopen tijd heeft het familiebedrijf een enorme groei doorgemaakt, waardoor uitbreiding in het team nodig is. Binnen de organisatie hangt een echte no-nonsense mentaliteit en zijn korte lijnen de standaard.