Vacature: begeleider gehandicaptenzorg in Utrecht of Gelderland

Wil jij dat stukje zekerheid aan je cliënten bieden? Samen met jouw collega's ervoor zorgen dat de cliënten prettig kunnen wonen? En ze helpen in het alledaagse leven, waarbij je leuke dingen met ze doet zoals: schilderen en wandelen? Word dan begeleider in de gehandicaptenzorg.

Meer informatie ontvangen?

  • Jij hebt de  vrijheid  over jouw eigen agenda (parttime en fulltime werken mogelijk). 
  • Je krijgt een  persoonlijke, onafhankelijke coach  die je ondersteunt in je ontwikkeling als begeleider gehandicaptenzorg.
  • Een salaris conform  CAO Gehandicaptenzorg  tussen de  € 1.800 en € 2807.
  • Opbouw vakantiegeld, vakantiedagen en onregelmatigheidstoeslag.
  • Reiskostenvergoeding van  € 0,19 cent  per kilometer.
  • Scholingsmogelijkheden: diverse trainingen als medicatie, BHV, weerbaarheidstraining, til- en transfertechnieken en suïcidepreventie etc. 
  • Toegang tot GoodHabitz  waar je spelenderwijs allerlei online trainingen kunt volgen, zoals: LinkedIn voor professionals, gesprekstechnieken en mindfulness. 

Wat heb je nodig om als begeleider in de gehandicaptenzorg te gaan werken?

  • Oog en oor voor detail: gezichten, geluiden en gedrag kun jij lezen.
  • Een afgeronde mbo of hbo verpleegkunde, verzorgende ig of agogische opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van Triple C en/of CGW Methodiek.

Waar ga je werken?

Tijdens een kennismakingsgesprek kijk jij samen met een coach welke organisatie, doelgroep en team het beste aansluit bij jouw wensen. Doordat wij samenwerken met verschillende organisaties binnen de regio Utrecht en Gelderland is er altijd een organisatie die bij jou past. Wanneer je aan het werk bent, kijk jij samen met je coach hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen en kun je altijd terecht bij je coach voor vragen of tips over jouw ontwikkeling.

Ik heb interesse!

Een aantal organisaties waarmee wij samenwerken uitgelicht

f3128af0-logo-de-rading-transparant

 

Pluryn ondersteunt bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn het uitgangspunt: sterker in de samenleving. 

werken gehandicaptenzorg elver

 

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en medisch specialisten. Bij ons draait alles om hun unieke verhaal. Elk verhaal leidt tot zorg op maat. 


image-2019-06-24

 

Zozijn biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen en jongeren met opgroei- en opvoedvragen en mensen met een verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met psychiatrie en somatiek. Al meer dan 60 jaar zorgt Zozijn voor een warme en leerrijke omgeving, waarin liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning wordt geboden.

image-2019-06-21

 

De cliënten huren hun woning op één van de drie locaties van de woningcorporatie en kopen hun zorg in bij de Overstap. Alle cliënten hebben een autistische stoornis die jij ondersteunt in een begeleid wonen setting. 

 

Hoe werkt je sollicitatieproces bij ons?

Telefoongesprek met intercedent

1. Telefonisch gesprek

Nadat je je hebt ingeschreven via de website neemt een intercedent (coach) van de vestiging telefonisch contact op.

sollicitatiegesprek

2. Kennismakingsgesprek

Na afloop van een positief telefoongesprek, plannen we een kennismakingsgesprek met je in zodat we precies kunnen kijken naar wat voor baan je op zoek bent.

Gesprek bij opdrachtgever

3. Kennismaking opdrachtgever

Wanneer we een passende baan voor je hebben gevonden, stellen wij je voor aan de opdrachtgever.

YEAH nieuwe baan!

Een nieuwe baan!

Yes! Je hebt een nieuwe baan gevonden! Gefeliciteerd! 

Hoe ziet je nieuwe baan eruit? 

Je helpt mensen met een verstandelijke/meervoudige beperking in hun dagelijks leven. Zij hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij het eten en/of bij het aan- en uitkleden. Daarnaast assisteer je hen bij het huishouden zoals: eten, koken en schoonmaken. Natuurlijk doe je ook veel leuke dingen met hen denk hierbij aan wandelen en knutselen.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat bewoners een prettig en zo normaal mogelijk leven hebben. Sommigen zijn rolstoelgebonden of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben intensievere begeleiding nodig. Dit vraagt van jou als begeleider soms een andere manier van kijken, denken en doen. Jij focust je als begeleider in de gehandicaptenzorg op het bieden van passende zorg en persoonlijke aandacht.

Wil je werken in de gehandicaptenzorg? 

powered by Typeform
In ons privacy statement  kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.