Een harde werker bij Xella

Aan de bak bij Xella

In de bouwwereld bekend als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten.

Weet jij van aanpakken en staan veiligheid en kwaliteit bij jou voorop? Wil jij fulltime voor langere tijd aan de slag en heb jij computer skills of kan je deze snel aanleren? Dan is deze functie iets voor jou!

Je wordt ingewerkt in de dagdienst. Maar al snel kan jij zelfstandig met je team aan de slag in de 2-ploegendiensten. En als kers op de taart kan je het volgende jaar nog meer geld verdienen in de 3-ploegendiensten! Let dus op dat je fit genoeg bent om je slaappatroon om te kunnen gooien!

In Hillegom zoeken wij allround productiemedewerker met computer skills (operator). Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de kalksteen elementen. Dit doe je met een maatstok waarbij je de juiste afmetingen kunt aflezen op basis van de aangegeven specificaties.
Indien nodig pas je de instellingen van de persmachine aan zodat de producten in de juiste afmeting geproduceerd worden. Een zeer verantwoordelijke en secure baan!

Xella Hillegom is een gigantische vestiging voor de productie van kalkzandsteen en wordt gedraaid door een klein team van 20 medewerker. Dit maakt je baan veelzijdig en allround. Er wordt hard gewerkt en er hangt een fijne informele sfeer.

Let op! in dit productiebedrijf wordt gewerkt met kalkzandsteen waardoor je werkt in een stoffige omgeving. Je moet het niet erg vinden om vies te worden tijdens je werk.

Jouw taken kunnen o.a. bestaan uit;

  • Bedienen van de persmachines; 
  • Kwaliteitscontroles en intern transport; 
  • Lichte bewerkingswerkzaamheden;
  • Overige werkzaamheden om een ongestoorde productievoortgang te waarborgen; 
  • Zorgdragen voor een opgeruimde werkplek.

Dit is jouw nieuwe werkplek:

Werken bij Xella:

Heb je relevante werkervaring als productiemedewerker of procesoperator binnen een professionele productieomgeving? Ben je daarnaast zowel technisch als organisatorisch sterk en heb je continue verbetering hoog in het vaandel staan? Dan is Xella op zoek naar jou! Voor de vestiging Xella Cellenbeton in Vuren, nabij Gorinchem, zijn we op dit moment op zoek naar een Procesoperator.

Xella Nederland BV is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert Xella de A-merken Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.

Xella gelooft in haar medewerkers en er heerst een gezellige sfeer. En, misschien wel het belangrijkste, waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Daarvoor is het wel belangrijk dat jij zelf initiatief neemt en een echte aanpakker bent!

Geen zin om te solliciteren maar wel geïnteresseerd? Meld je dan aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.
Naar boven

Alle vacatures van Xella op een rij

 

 

    Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Naar boven