Beweeg mee met USG

Wil je toch fit blijven nu we wat meer thuis werken? Dat kan! Doe mee met onze home work-outs onder leiding van personal trainer Sander. Wij hebben 6 video's opgenomen met uitdagende home work-outs.

De work-outs zijn Tabata trainingen. Dit houdt in dat je een oefening 20 seconden op hoog tempo uitvoert en vervolgens 10 seconden rust neemt. De work-outs zijn geschikt voor iedereen en duren 4 minuten. Natuurlijk kun je deze work-out herhalen als je meer uitdaging zoekt. Beweeg je mee?!


Work-out 6: Conditie

Bij de laatste work-out ligt de focus op conditie. Voor deze work-out heb je een springtouw nodig.

Work-out 5: Borst & rug

Bij de vijfde work-out ligt de focus op de borst- en rugspieren. Voor deze work-out heb je twee flesjes water (of twee halters) en optioneel een fitnessmatje nodig.

Work-out 4: Armen

Bij de vierde work-out ligt de focus op de armspieren. Voor deze work-out heb je twee flesjes water en een stoel of bankje nodig.

Work-out 3: Buikspieren

Bij de derde work-out ligt de focus op de buikspieren. Voor deze work-out heb je een fitnessmatje nodig.

Work-out 2: Benen & billen

Bij de tweede work-out ligt de focus op de been- en bilspieren. Voor deze work-out heb je in principe geen attributen nodig. Een fitnessmatje is optioneel.

Work-out 1: Conditie

De focus van deze work-out ligt bij het verbeteren of op peil houden van je conditie. Hiervoor heb je een springtouw nodig.

 

Win een personal trainer sessie!

Stuur jouw video waarin jij laat ziet dat jij met ons mee beweegt naar communicatie@usgpeople.nl en maak kans op een personal trainer sessie van Sander!