Meld je nu aan om deze exclusieve kaarten te winnenPaddington_Poster_website

Werk jij voor Start People, ASA of Restart? Heb je het afgelopen half jaar voor ons gewerkt? Of ben je van plan om je bij ons in te schrijven en aan de slag te gaan? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op 4 bioscoopkaarten. Wie weet beleef jij dan straks als één van de eerste deze exclusieve voorpremière.

  • Wanneer: Zondagochtend 3 december, start 11 uur.
  • Waar: In de bioscopen in Hoogeveen, Dordrecht of Eindhoven.
  • Hoe:  Je kan je tot en met 21 november 2017 aanmelden via de button hieronder.

Over de film: Paddington 2

Paddington 2 gaat over beer Paddington, die in de eerste film al talloze harten veroverde. In deze vervolgfilm is Paddington behoorlijk populair geworden in Windsor Gardens. Hij zoekt het perfecte cadeau voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy en loopt tegen een prachtig boek aan in de antiekwinkel. Paddington neemt verschillende maffe baantjes aan om het boek te kunnen kopen, tot het plotseling wordt gestolen. Aan Paddington en de Browns om de dief te ontmaskeren…

Deze heerlijke familiefilm is geschikt voor jong en oud en laat iedereen met een glimlach achter. De film is Nederlands gesproken en de stem van Paddington wordt ingesproken door niemand minder dan Beau van Erven Dorens. Bekijk de trailer.

Pak jouw kans!

Wil jij erbij zijn? Doe dan mee aan deze winactie en meld je aan via onderstaande button.

Werk jij voor Start People/ASA/Restart? Of heb jij afgelopen half jaar voor ons gewerkt?

Werk je nog niet via ons?

Schrijf je nu in, vind de vacature die bij je past en wie weet win je óók nog eens filmkaartjes!

Start-People-Tripolis-winactie-bioscoop-logos-2