Cygnific biedt de juiste service voor deze situatie

Wat hebben Cygnific, KLM en Start People in gemeen? Werk.

Sluit je aan bij de Customer Services van Cygnic

Als vertegenwoordiger van KLM en partners beantwoord je diverse vragen die binnenkomen via verschillende communicatiekanalen zoals telefoon, e-mail en chat. De vragen die bij je terechtkomen variëren enorm. Je kunt hierbij denken aan vragen over inchecken, vertraagde bagage of het maken van een nieuwe boeking. Jij gaat er mee aan de slag om de vraag in het Nederlands of Engels zo snel en zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Je maakt hierbij gebruik van meerdere (complexe) computersystemen.

Verder zorg jij ervoor dat de verwachtingen van iedere passagier overtroffen worden door jouw leuke, snelle en bovenal professionele reactie. Hiermee verhoog je de betrokkenheid en de klanttevredenheid van KLM. Ook het informeren van onze klanten over vluchttarieven, beschikbaarheid en planningen is een onderdeel van je taken. Het is aan jou om de voordelen van het KLM-product uit te leggen en naar alternatieven te zoeken als niet aan de oorspronkelijke wens van de klant kan worden voldaan.
  

Dit is jouw nieuwe werkplek:

Cygnific?

Cygnific is een 100% dochteronderneming van KLM. Ze zijn begonnen als een bescheiden afdeling maar dankzij hun visie op voortdurende verbetering zijn ze uitgegroeid tot één van de beste Customer Service specialisten ter wereld! Ze zijn trots op het internationale karakter van hun organisatie. Met meer dan 900 werknemers uit meer dan 36 landen, bieden zij dienstverlening aan in 18 verschillende talen. Hun klantgerichte aanpak wordt gevormd door hun liefde voor reizen en de bereidheid om passagiers 24 uur per dag, 7 dagen per week te helpen. Hun doel is om de klant een reis van inspiratie te bieden samen met de best mogelijke service.

Geen zin om te solliciteren maar wel geïnteresseerd? Meld je dan aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Het versturen van jouw gegevens kan even duren. Onze excuses voor het ongemak!
In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Alle vacatures van Cygnific op een rij

    Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Ik wil mij graag aanmelden via het snelle formulier!