Hoe verloopt de sollicitatieprocedure via Start People?

Je hebt gesolliciteerd voor een baan via Start People. Maar hoe gaat het nu verder en wat kun je van ons verwachten?

Let op: voor sommige functies wijkt onderstaande sollicitatieprocedure af. Onderstaande weergave is dan ook hoe de procedure in de meeste gevallen verloopt. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de vestiging waarbij je gesolliciteerd hebt. 

Stap 1: we bekijken jouw sollicitatie

We bekijken jouw motivatiebrief en cv en bepalen of je geschikt bent voor de functie. Het is daarom belangrijk dat je je cv upload indien je cv-loos gesolliciteerd hebt. Je zult op basis hiervan een reactie van ons ontvangen: telefonisch of via de mail. 


Stap 2: we maken kennis

Ben jij geschikt voor de functie? Dan zullen we jou bellen voor een kort telefonisch interview en uitnodigen op onze vestiging voor een intake. Als we elkaar gezien en gesproken hebben en er is interesse van beide kanten, dan zul je voorgesteld worden bij de opdrachtgever. Voor sommige functies zal er gevraagd worden een online assessment te maken. Dit geven wij uiteraard bij je aan.


Stap 3: we stellen je voor

Wij zullen je voorstellen bij de opdrachtgever. Vaak wilt de opdrachtgever nog een sollicitatiegesprek met jou voeren. Zijn jullie na dit sollicitatiegesprek beide nog enthousiast? Dan zullen wij jou een aanbod doen.


Stap 4: contract tekenen

Zijn het bedrijf en jij nog steeds positief en ben jij akkoord met het aanbod? Dan kunnen wij jou feliciteren met jouw nieuwe baan! Na het ondertekenen van het contract, ben je klaar om aan de slag te gaan.

Wil jij werken voor een van deze topbedrijven?

Vacatures bij marel
Vacatures bij Ideaal Doors
Vacatures bij Wanders
Vacatures bij vanraam
Vacatures bij HCI Bouwcenter logo
Vacatures bij Giessen