Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Salarisindicatie

  Uren per week

13 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Bakker Logistiek

Bij Bakker Logistiek werken ruim 1850 medewerkers vanuit 10 vestigingen binnen de Benelux om dagelijks 16 miljoen ontbijtjes te verzorgen! Met jouw hulp zorgen ze ervoor dat talloze producten zo snel en vers mogelijk in de supermarkten liggen.

Bakker Logistiek is één van de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten. Ze opereren vanuit vestigingen in Zeewolde, Nijkerk, Gieten, Deventer en Tilburg.

Wat je kunt verwachten

Bakker Logistiek biedt het beste van twee werelden: groot genoeg voor complete, professionele dienstverlening en klein genoeg om dicht bij de klanten en de werknemers te staan.

Werken bij Bakker Logistiek betekent een zelfstandige, afwisselende en internationale baan bij een organisatie met een informele werksfeer. Je werkt er samen aan duurzaamheid, snelheid en kwaliteit.

Wil jij bij het team?

Wil jij als chauffeur werken bij Bakker Logistiek? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer! Er is de mogelijkheid om, bij goed functioneren, vast in dienst te treden.

Graag aan de slag als chauffeur maar nog geen papieren? Start People Transport College regelt een opleiding voor je.

Bekijk de video van de Bakker Logistiek

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Bakker Logistiek? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?