Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Salarisindicatie

  Uren per week

23 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij BMN Bouwmaterialen

Ben jij bekend met bouwmaterialen: van baksteen tot bitumen? En zou jij jezelf omschrijven als een doorzetter die zorgvuldig en resultaatgericht werkt? Word dan de beste vriend van de bouw en kom werken bij BMN!

Wat kun je verwachten

De ambitie van BMN is duidelijk: de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland zijn. En met de vier beloftes maken ze dat zeker waar: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden met de juiste mensen, die klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo worden er bijvoorbeeld elke dag een deel van de klanten gebeld om te vragen of ze tevreden zijn en met de vraag wat er beter kan. Jij belt je vrienden ook regelmatig, toch?

Onderdeel worden van BMN?

We hebben met regelmaat vacatures open staan bij BMN. Denk hierbij aan de functie van magazijnmedewerker, baliemedewerker of commercieel medewerker. Als je via Start People aan de slag gaat bij BMN, krijg jij (natuurlijk) dezelfde arbeidsvoorwaarden als je collega's én maak je altijd kans op een contract bij BMN zelf. Kortom: je wordt echt de beste vriend van de bouw!

 

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij BMN voordat je solliciteert op één van de vacatures? Laat dan hier je gegevens achter zodat we jou zo snel mogelijk kunnen bellen.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?