Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij DELTA

Sinds jaar en dag is Zeeland de thuisbasis van DELTA. Het hoofdkantoor staat in Middelburg en in Vlissingen wordt de kwaliteit van de infrastructuur 24/7 gewaarborgd. Met ongeveer 500 medewerkers werkt DELTA elke dag aan hun ambitie: Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen van klanten comfortabeler maken.

Wat je kunt verwachten

DELTA is de enige aanbieder van energie én telecom in Zeeland. Je komt te werken in een informele en ambitieuze werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden. Er zijn voornamelijk vacatures in de richtingen sales en marketing, op verschillende niveaus.

Ben jij ambitieus, ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is DELTA dé werkgever voor jou.

Wil jij bij het team?

Jij maakt het verschil! DELTA is groot en dynamisch genoeg om je eigen carrièrepad uit te stippelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao WenB.

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij DELTA? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Alev Grim Alev – Medewerker Social Care Team

Sinds februari 2017 werk ik via Start People bij DELTA. Ik ben daar begonnen als telefonisch klantenadviseur. Voor deze functie heb ik een uitgebreide training gevolgd met veel hulp en coaching waardoor ik zelfverzekerd aan de slag kon. Mijn eerste telefonische contact was natuurlijk wel spannend, maar er stond altijd iemand klaar om te helpen. Als telefonisch klantenadviseur beantwoordde ik vragen van klanten, maar ik voorzag ze ook gelijk van advies en ik maakte gebruik van mijn commerciële vaardigheden om extra producten en diensten te verkopen. Al snel merkte ik dat er bij DELTA veel mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Na een korte periode kreeg ik al de mogelijkheid om een e-mailtraining te volgen, waardoor ik ook klantcontacten per e-mail kon afhandelen. Even later kreeg ik ook een training voor postafhandeling en daaropvolgend een training om klanten aan de balie te woord te staan. Erg leuk want hierdoor had ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden. 

Sinds december 2017 werk ik bij het Social Care Team van DELTA. Ik heb contact met klanten via Facebook, Twitter, Instagram, Live Chat en ons Service Forum. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij DELTA en ik werk met super leuke collega’s.

Help jij ook graag klanten en wil je het beste uit jezelf halen? Mijn advies: neem contact op met Start People en zij begeleiden je verder!

Foto Kimberley SparidaensKimberley - Backoffice medewerker Contract Telecom

In de zomer van 2016 ben ik afgestudeerd, erg enthousiast en gemotiveerd om aan het werk te gaan. Toen ik in september bij Start People de vacature voor administratief medewerker bij DELTA tegenkwam, heb ik daarom dan ook direct gereageerd. Na een fijn sollicitatiegesprek hoorde ik een uur later al dat ik was aangenomen. Ik was dolblij en ben in oktober aan de slag gegaan als administratief medewerker voor de campagne 'De Dikke Delta Deal'. In eerste instantie zou ik voor de duur van vier maanden bij DELTA aan de slag kunnen.

Toen deze vier maanden voorbij waren, kon ik echter als backoffice medewerker doorstromen naar de afdeling Contracts Telecom. Hier werk ik sinds februari 2017 met veel plezier. Samen met een supergemotiveerd team doen wij er altijd alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. De afwisseling en mijn ontzettend leuke collega's zorgen ervoor dat ik mijn werk erg leuk vind. Ik leer elke dag nog nieuwe dingen en dat motiveert me steeds weer. Naarmate ik langer bij DELTA werk, merk ik dat ik steeds meer kennis opdoe, ontwikkel ik mezelf en is mijn verantwoordelijkheidsgevoel gegroeid. 

Als je laat zien wat je in huis hebt, zijn er bij DELTA genoeg mogelijkheden om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wil jij nu ook zo'n leuke baan bij DELTA? Neem dan contact op met Start People en solliciteer direct.

Bas FeliusBas - Supervisor Front Office Energie

In maart 2014 ben ik via Start People begonnen als klantadviseur bij Delta voor zowel Energie als Telecom. Ik had al snel in de gaten dat de energiemarkt mij erg interesseerde en dat ik blij werd van de prettige sfeer en de hectiek op de afdeling. Als flexkracht word je in een relatief korte tijd opgeleid tot een volwaardig klantadviseur. Na een klein jaar kreeg ik de kans om als senior klantadviseur op dezelfde afdeling aan de slag te gaan. Een mooie stap waarbij ik me dagelijks mocht bezighouden met het coachen van klantadviseurs, het geven van trainingen en het participeren in procesverbeteringen.

Sinds 1 juli 2017 ben ik in dienst gekomen van Delta en werk ik als senior klantadviseur voor de Energie-tak van Delta. Ook ben ik een team gestart die outbound belt. Vervolgens ben ik vanaf 1 juni 2018 supervisor geworden van een team met zowel inbound als outbound klantadviseurs. In deze functie heb ik weer regelmatig contact met Start People met betrekking tot klantadviseurs die via Start People bij ons werken. Delta is een organisatie die veel in beweging is en waar zeker doorgroeimogelijkheden zijn. Ben jij commercieel en servicegericht ingesteld en stel je de klant graag centraal? Dan ben jij mogelijk de klantadviseur die we voor Delta zoeken.

Neem contact op met Start People en solliciteer!

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?