Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Hyster-Yale

Hyster-Yale is een open en informele organisatie. Eigen inbreng en initiatieven worden gewaardeerd en er is veel aandacht voor jouw training en opleiding.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Hyster-Yale biedt uitstekende interne doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Ze zijn regelmatig op zoek naar goede en gemotiveerde medewerkers met een technische of logistieke achtergrond.

Big Trucks: dit is Hyster-Yale

Hyster-Yale Nederland BV is een onderdeel van Hyster-Yale Group. Zij bouwen, ontwerpen en verkopen vorkheftrucks en onderdelen die wereldwijd onder de merknamen Hyster en Yale op de markt worden gebracht.

Hyster-Yale heeft een grote sales- en aftersales-organisatie voor de inkoop en verkoop van onderdelen. De ontwikkeling van de trucks gebeurt in het Big Truck Development Centre waar zo'n 80 engineers werken aan het design van deze Big Trucks. Hyster-Yale zoekt ook vaak naar gemotiveerde magazijnmedewerkers


Werken bij Hyster Yale

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Hyster-Yale? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?