Filter de zoekopdracht

    Provincie

    Opleidingsniveau

    Vakgebied

    Salarisindicatie

    Uren per week

6 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Kadaster

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de daarmee samenhangende rechten, zoals eigendom en hypotheek. Deze gegevens bieden houvast bij het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken. Of het nou gaat om de beste route voor een nieuwe snelweg, actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of het in beeld brengen van leegstand.

Het Kadaster heeft acht vestigingen, het hoofdkantoor bevindt zich in Apeldoorn.

Medewerker van Kadaster aan het woord

"Bij het Kadaster is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er is genoeg ruimte om door te groeien. Zo is er Jong Kadaster, een vereniging voor jong talent tot 36 jaar, die allerlei activiteiten organiseert. Denk aan excursies, workshops en netwerkborrels.

Geen werkdag is hetzelfde. Ik verwerk de kadastrale en topografische kaarten. Ook bied ik ondersteuning aan zakelijke en particuliere klanten. Wanneer ik uiteindelijk iedereen verder kan helpen, dan geeft dat veel voldoening." - Hakan, medewerker klantcontactcenter. 

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Kadaster? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?