0 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Kaemingk

Kaemingk is een uniek internationaal bedrijf dat actief is over de hele wereld. Als internationaal leverancier van seizoensdecoratie en woonaccessoires is Kaemingk altijd op zoek naar de meest verrassende items, die in een sfeervolle showroom worden gepresenteerd.

Het hoofdkantoor van Kaemingk staat in Aalten. Hier werken zo’n 450 medewerkers aan de in- en verkoop van onze producten. Ook de coördinatie van het wereldwijde logistieke proces vindt hier plaats. Kaemingk heeft maar liefst 8 magazijnen met een oppervlakte van 93.000 m2 waar alle ingekochte artikelen worden opgeslagen en verzonden naar de (internationale) klanten.

Wil jij bij het team?

Werken bij Kaemingk is dan ook niet zomaar een baan. Je maakt hier deel uit van een fantastische organisatie met een unieke werksfeer. De kenmerken? Korte lijnen, veel ruimte voor eigen initiatief en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in tal van vakgebieden. Kom jij de wereld verrassen?

Bekijk de video 

Wil jij eens binnenkijken bij Kaemingk? Bekijk deze video over Kaemingk.

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Kaemingk? We vertellen je er graag meer over tijdens een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.  

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?