Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Kruidvat

Werken bij Kruidvat betekent passie hebben voor je werk. Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux, het wereldbedrijf achter o.a. Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper. Als Kruidvat-medewerker werk je dus voor de marktleider in health & beauty.

De mensen bij Kruidvat zijn betrokken bij de organisatie en hebben teamwork hoog in het vaandel staan. Ze zijn trots als ze door één van de winkels lopen.

Wat je kunt verwachten

Ben jij ook enthousiast en resultaatgericht? Dan is er zeker een passende baan voor jou. De Retailwereld is altijd in beweging en Kruidvat groeit hard! Daarom zijn er vaak magazijnmedewerkers nodig die in ploegendiensten werken. De werktijden zijn flexibel en het salaris is zeer aantrekkelijk!

Wil jij bij het team?

Wil jij werken bij Kruidvat? Dan heb je kans op een vast contract en diverse opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een reach- en heftruckopleiding. Je krijgt een goed salaris incl. ADV-vergoeding (22 jaar en ouder), reiskostenvergoeding en ploegentoeslag. Zie jij dit wel zitten? Solliciteer!

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Kruidvat? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?