Filter de zoekopdracht

  Provincie

  Dienst verband

  Opleidingsniveau

  Vakgebied

  Salarisindicatie

  Uren per week

14 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Perfetti van Melle

Wil jij werken bij Perfetti van Melle, wereldwijde topwerkgever en de fabrikant van het lekkerste snoep? Wij hebben veel vacatures bij Perfetti van Melle in Breda en Weert.

Weleens een Mentos gegeten? Of genoten van een Fruitella of een chupachup? Grote kans van wel. Snoep is een beleving, vindt men bij Perfetti van Melle. Daarom is werken bij Perfetti van Melle speciaal. Medewerkers staan centraal en krijgen volop kansen om zich te ontwikkelen.

Wil jij een mooie carrière?

Zie jij het wel zitten om bij deze wereldspeler (ze zijn actief in meer dan 150 landen) in snoep te werken? En om, samen met je collega’s, alles uit jezelf en uit de zoetwarenbranche te halen?

Werken bij Perfetti van Melle betekent een informele sfeer, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, creatief meedenken en het verschil maken. Want Perfetti van Melle is net een beetje anders dan andere bedrijven.

Opleidingen via Start People

Heb jij ambitie om door te groeien en te leren? Er zijn verschillende mogelijkheden om via Start People een opleiding te volgen en daarna aan de slag te gaan bij Perfetti van Melle in Breda. School je bijvoorbeeld om tot reachtruckchauffeur of maak een carrièreswitch tot operator

Bekijk hieronder de video van Perfetti van Melle

Perfetti van Melle

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Perfetti van Melle? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Top Employer Nederland 2019

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?