Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij thyssenkrupp Materials Nederland B.V.

thyssenkrupp Materials Nederland is een vooraanstaande service groothandelaar in staal, rvs en aluminium. Een gestructureerde en stabiele organisatie met een duurzaam personeelsbeleid. Betrokken, zorgzaam en bovendien een werkgever waar successen worden gevierd.


Wat je kunt verwachten

thyssenkrupp Materials Nederland investeert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je als vakman magazijn binnen de afdeling logistiek certificaten voor de heftruck en bovenloopkraan behalen!

Daarnaast worden er vakinhoudelijke trainingen georganiseerd zoals onder andere een training metaaltechniek. Verder is duurzame inzetbaardheid erg belangrijk en krijg je bijvoorbeeld een training in motoriek en vaardigheid!

thyssenkrupp Materials Nederland is één van de meest vooraanstaande service groothandelaren als het gaat om stalen, rvs en aluminium basisproducten. Wij zijn altijd op zoek naar de besten op het gebied van logistiek, techniek, sales, supply chain of ICT!

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij thyssenkrupp Marterials Nederland B.V.? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug. 

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij bij het team?

Dat kan! Wanneer je wordt aangenomen, krijg je een contract via Start People van 7 maanden. Als blijkt dat er een wederzijdse match is, volgt een dienstverband bij thyssenkrupp Materials Nederland zelf. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Solliciteer dan direct op de openstaande vacatures. 

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?