Salarisindicatie

    Uren per week

0 vacatures

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Ubbink

Ubbink ontwikkelt in Doesburg de beste oplossingen voor energie-efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, altijd met de klant als uitgangspunt. Zij zoeken continu naar slimme innovaties en oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen. Daarnaast bieden zij dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.

Wat je kunt verwachten

Lokaal ondernemerschap en optimisme staan hoog in het vaandel binnen Ubbink. Werken bij Ubbink betekent werken bij een platte organisatie waar een fijne sfeer gecreëerd wordt en waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan.

Waarom werken voor Ubbink?

Ubbink is een dynamische organisatie die elk jaar enorm groeit. De komende jaren investeert Ubbink verder in kennis ten behoeve van innovatieve oplossingen voor de markt en laat zijn medewerkers meegroeien hierin.
Daarnaast betekent werken bij Ubbink, werken aan een betere toekomst en schoner milieu. Zij hebben namelijk de Lean & Green Personal Mobility Award ontvangen. Een award alleen toegekend aan bedrijven die een duurzaamheidsambitie van een minimale CO2-reductie van 20% in een periode van maximaal vijf jaar hebben.

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Ubbink We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?