Filter de zoekopdracht

    Provincie

    Dienst verband

    Opleidingsniveau

    Salarisindicatie

    Uren per week

Werken bij UCC Coffee

UCC Coffee heeft in Nederland, Europa en Azië een geweldig team van mensen die begrijpen dat succes het resultaat is van betrokkenheid, passie en gedrevenheid voor onze koffie en de klanten. Om continue groei in kwaliteit en prestaties te realiseren, investeren we fors in koffie-innovaties en daarmee ook in onze medewerkers. Van product- en technische trainingen tot het verbeteren van persoonlijke vaardigheden: iedere medewerker werkt in een uitdagende internationale werkomgeving boordevol innovaties en techniek. Jaarlijks besteden de medewerkers van UCC Coffee in Nederland gemiddeld 10.000 uren aan instructie, opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles samen met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden vastgelegd in een moderne UCC CAO. Dit alles maakt van UCC Coffee een top werkgever. 

Banen bij UCC Coffee

Bij dit prachtige bedrijf zijn uiteenlopende banen te vinden. Je kan aan de slag als productiemedewerker, inpakmedewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of als operator.

 

Wat kun je verwachten?

UCC Coffee zorgt ervoor dat alle medewerkers bekend zijn met hun persoonlijke doelen, dat meningen worden gehoord en dat iedereen een ontwikkelplan heeft. Met volop ruimte voor plezier en ontspanning dankzij de vele georganiseerde activiteiten. ​Uit onderzoek van Duo Market Research blijkt dat UCC medewerkers tevreden zijn over UCC, betrokken zijn en trots zijn op dit mooie familiebedrijf met meer dan 200 jaar historie.

Het bedrijf UCC Coffee groeit continu in kwaliteit, prestaties, volume, techniek en mensen. En UCC Coffee is continu op zoek naar getalenteerde, enthousiaste nieuwe collega’s. Wil jij onderdeel worden van het meest dynamische team in de koffie-industrie en de beste producent van private label koffie in Europa? Wij van Start People kunnen niet wachten om van je te horen!

Bekijk de video 

Wil jij een indruk krijgen van UCC? Bekijk deze video over UCC Coffee.

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij UCC? We vertellen je er graag meer over tijdens een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.  

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?