Contractvormen

Er zijn verschillende manieren waarop je aan de slag kunt gaan voor of door Start People. We bieden alle voorkomende contracten aan, waarin ook combinaties mogelijk zijn. Van uitzenden tot detacheren, werving & selectie of freelance opdrachten: we helpen je graag verder! Maar wat betekent het nu allemaal? Hieronder geven we je een korte opsomming van de verschillende varianten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, onze collega's staan voor je klaar!


Uitzenden

Als je op flexibele of tijdelijke basis op zoek bent naar werk, dan past uitzenden (of detacheren) goed bij je. Het geeft je de mogelijkheid om een bedrijf te leren kennen en zelf werkervaring op te doen. Uiteindelijk kan het je zelfs een vast dienstverband opleveren.

 

Detacheren

Wil je de zekerheid van een contract en bijpassende arbeidsvoorwaarden, maar vind je het ook leuk om bij verschillende opdrachtgevers aan het werk te gaan? Dan is detacheren wat voor jou. Je bent als professional in dienst van Start People en gaat bij één van onze opdrachtgevers voor kortere of langere tijd aan het werk.

 

Werving & selectie

Voor veel werkgevers is het invullen van een vacature tijdrovend en veeleisend werk. Daarom besteden ze het uit aan Start People. Ben jij op zoek naar een leuke baan die helemaal bij jou past? Dan matchen wij je graag aan de juiste organisatie. Je komt dan vervolgens in dienst bij de betreffende organisatie.

 

Freelance/ZZP

Voor jezelf werken betekent vrijheid. Jij bepaalt je eigen agenda en zet je specialisme in bij opdrachtgevers. Als je het slim regelt, doe je dit via het enorme netwerk van Start People. Dan gaan wij op zoek naar de volgende interessante opdracht én nemen we je ook nog eens veel administratie uit handen. Nieuwsgierig hoe we dat dan doen? Lees hier meer.