Inschrijven

Inschrijven bij Start People

Heb je een vacature op onze website gezien waar je direct op wilt solliciteren? Of wil je liever je favoriete vacatures opslaan om ze op een later moment nog eens door te lezen? Er zijn verschillende manieren waarop je je kunt inschrijven bij Start People.

Vind de vacature die bij je past

Een passende vacature vinden is gemakkelijk. Via onze website kun je namelijk zoeken op functie en/of locatie. Vervolgens kun je de resultaten filteren op vakgebied, opleidingsniveau, het aantal uren per week en het dienstverband.

Bekijk onze vacatures

Direct solliciteren via Start People

De perfecte vacature gevonden? Dan kun je direct solliciteren. Dat doe je via de oranje ‘solliciteren’ button naast de vacature-omschrijving. Er verschijnt direct een sollicitatieformulier en binnen no time heb jij je sollicitatie verstuurd.

Job alert aanmaken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar heb je nog geen passende vacature gevonden? Maak een job alert aan, dan houden wij je op de hoogte van nieuwe, relevante vacatures. Bang voor een volle mailbox? Je kunt zelf aangeven hoe vaak je de job alert wilt ontvangen, en je kunt ‘m ook altijd weer stopzetten.

Maak een job alert aan

Inschrijven via ons open sollicitatieformulier

Het open sollicitatieformulier is een handige en snelle manier om je in te schrijven bij Start People. Door het invullen van jouw gegevens en jouw voorkeuren weten wij precies wat voor werk je zoekt, welke functie(s) het beste bij jou passen en hoeveel uren je beschikbaar bent. Het invullen is zo gepiept en je kunt ook direct je cv uploaden.

Doe een open sollicitatie

Bezoek een van onze vestigingen

Online solliciteren is makkelijk en snel. Maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen! Op onze website kun je zoeken naar de vestiging bij jou in de buurt. Vergeet, als je van plan bent om je in te schrijven, je legitimatiebewijs (géén rijbewijs) en je cv niet!  Neem ook diploma’s en getuigschriften mee, referenties van vorige werkgevers, je bankrekeningnummer (IBAN), je Burgerservicenummer en eventueel je tewerkstellingsvergunning mee.

Bekijk ons vestigingsoverzicht