Aan de slag als Laborant Analist!

Ben jij laborant of chemisch/microbiologisch analist en ben jij op zoek naar een baan waar je werkt op verschillende locaties binnen Noord Nederland? Zie jij het daarnaast zitten om afwisselende werkzaamheden, veel verantwoordelijkheid en een eigen bedrijf bus te hebben? Schrijf je dan direct in via het formulier hiernaast.

Laborant Analist en toch in de buitendienst? 

In de functie van Laborant Analist bij Emmtec Services werk je in opdracht van saneerders die op verschillende bouwlocaties in Groningen, Friesland en Drenthe bezig zijn met het slopen, saneren en schoonmaken van verschillende objecten. Als Laborant Analist zorg jij er door middel van visuele inspecties en luchtmetingen voor dat er gecontroleerd wordt dat alles veilig gebeurd en het object en de omgeving schoon is. Door de resultaten van deze metingen te noteren in keuringsrapporten zorg jij er voor dat alles goed te controleren is. Per dag zullen er 2 of 3 verschillende inspecties voor jou ingepland worden waarvan jij vooraf een planning toegestuurd krijgt. Omdat deze opdrachten op verschillende locaties ingepland worden werk jij vanuit huis.

Verschil tussen Asbest Saneerder en Laborant Analist.

Saneerder:

 • Sloopwerkzaamheden uitvoeren
 • Inventariseren van aanwezigheid en locatie van asbest
 • Saneren (verwijderen) van asbest

Laborant Analist:

 • Controleren op naleving van veiligheidsregels
 • Na sanering controleren op aanwezigheid van asbest
 • Uitvoeren van visuele inspecties en luchtmetingen
 • Rapporteren van uitkomsten

Meewerken aan een gezonde leefomgeving? 

Doordat asbest vroeger veel gebruikt werd, omdat het brandwerend is en goed isoleert kun je het nog veel tegenkomen in huizen die voor 1994 zijn gebouwd. Doordat algemeen bekend is geworden dat er gezondheidsrisico's aan asbestvezels kleven wordt asbest veelal verwijderd en gesaneerd uit verschillende bouwobjecten. In de rol van Asbest Analist zorg jij er voor dat de saneer werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Hierdoor zorg jij er voor dat er geen gezondheidsrisico's ontstaan en er een veilige leefomgeving ontstaat. Doordat jij de juiste voorzorgsmaatregelen neemt en beschermingsmiddelen gebruikt zul jij zelf ook geen risico's aan dit werk ondervinden.

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

Schrijf je in

Pluspunten volgens jouw collega's.

 • Veel vrijheid!
 • Werken in de buitenlucht!
 • Veel afwisseling door verschillende locaties, objecten (woningen, schuren en bedrijfspanden) en personen op de bouw.
 • Kans op vast contract via Start People.
 • Eigen bus, dus meteen vertrekken vanuit huis.

Wat bieden wij nog meer? 

Een fulltime functie (38 uur per week) met een salaris van minimaal €13,- bruto per uur wat door ervaring op kan lopen tot €16,-.

Geinteresseerd, maar wil jij meer informatie? Neem dan contact op met Lisanne Nevels en Maarten Oosterwijk van Start People. Dit kan via 0591-750690 of emmtec@startpeople.nl