Solliciteer direct!

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

 

Operator bij Sylvaphane

Wil jij voor langere tijd fulltime aan de slag en een vast contract verdienen? Wil jij daarnaast folie en flexibele verpakkingen produceren? Dat kan! Meld je aan! Word Machineoperator bij Sylvaphane

Over Sylvaphane

Sylvaphane is in 1952 ontstaan en behoort tot de Sylvaphane Group. Het is een familiebedrijf waar met trots wordt gezegd: "Ben je eenmaal bij ons binnen, dan wil je niet meer weg!" Aangezien Sylvaphane al een behoorlijke tijd groeit, is het mogelijk om bij goed functioneren in dienst te komen bij Sylvaphane.

Sylvaphane Plastics in Tolbert is producent van flexibele verpakkingen en folie en sinds tientallen jaren een specialist in extrusie en confectionering van flexibele verpakkingfilms. Hun afnemers zijn te vinden door heel Europa en in verschillende bedrijfstakken, maar vooral in de voedingsindustrie.
sylvaphane-logo
Gecropte foto

Startpeople logo

Heb jij nog vragen? Neem contact met mij op.

Groet,
Martine

T0503694310
M. 0643065955
E. industrienoord@startpeople.nl

 


Machine Operator

 

Als Machine Operator werk jij in een 3-ploegen systeem waarbij jij jouw eigen machine bedient waarmee jij flexibele verpakkingsmaterialen zoals brood-, groente-, en vuilniszakken produceert. 

Jouw taken als operator bestaan uit:

  • Jij voert plastic rollen aan;
  • Jij stelt de machine in en af en lost storingen op;
  • Jij voert kwaliteitscontroles uit en stuurt zo nodig het proces bij;
  • Jij verpakt het eindproduct;
  • Jij houdt bij wat jij produceert en vult deze getallen in.

In een echte productieomgeving ben jij op de goede plek. Je voelt je verantwoordelijk voor het product dat van jouw machine afkomt. Je vindt het belangrijk om het beste rendement uit je machine te halen, maar hecht net zoveel waarde aan kwaliteit. Om je werk als machine operator goed uit te kunnen voeren heb jij technisch inzicht nodig en ben jij fulltime inzetbaar in een 3-ploegendienst.

Je begint bij Sylvaphane op uitzendbasis via Start People. Na een periode van een half jaar tot een jaar kan je in aanmerking komen voor een aanstelling bij Sylvaphane.

Verder bieden wij;

  • Fulltime functie in 3-ploegen (40/40/40);
  • €10,47 bruto per uur en een ploegentoeslag van 20%;
  • Je hebt dan een bruto uurloon van €12,56 inclusief ploegentoeslag (bruto maandloon inclusief ploegentoeslag: €2178,-);
  • Max. reiskostenvergoeding van €4,05 per dag.

Lees meer