HOE ZIET JOUW NIEUWE BAAN ERUIT

Als magazijnmedewerker zorg je voor alles in en rondom het magazijn. Je dag begint met een check of alle producten die je nodig hebt, ook daadwerkelijk in het magazijn liggen. De zomer komt steeds meer in zicht, dus er zijn weer veel bestellingen binnengekomen. Dat wordt hard werken dus! De hele dag door zorg jij ervoor dat alle bestellingen klaar worden gezet voor verzending naar de klant. Daarbij hou jij goed in de gaten dat de producten compleet zijn. Niets is vervelender dan een ontevreden klant, dus dat wil jij voorkomen. In de middag komt er een vrachtwagen binnen met producten die in het magazijn aangevuld moeten worden. Jij helpt met het uitladen van de vrachtwagen en zorgt dat alles op de juiste plek komt te staan. Daarbij check je of alle bestelde producten, ook daadwerkelijk binnen zijn gekomen. Want de belofte dat alle producten op voorraad zijn, wil jij altijd zonder twijfel kunnen maken. Het gebruik van een heftruck zou het werk soms een stuk makkelijker maken, gelukkig kan jij dankzij Fonteyn binnenkort je certificaat halen!

Het valt jou op dat sommige producten die jij vaak nodig hebt, helemaal achterin het magazijn liggen. Dat belemmerd jou in je werktempo dus geef jij dit aan bij je leidinggevende. Dezelfde dag nog wordt er gekeken naar een andere indeling. Top!

 

Interesse? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

 

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

DIT KRIJG JIJ

Als magazijnmedewerker krijg jij een leuke baan, want geen dag is hetzelfde. Het ene moment verzamel jij kussens en het andere moment weer een jacuzzi. Daarnaast krijg jij:

  • Een fulltime baan voor de langere tijd met kans op een vaste aanstelling bij Fonteyn zelf;
  • Een startsalaris van €1750,- bruto per maand;
  • Gratis conditie- en krachttraining tijdens je werk (want: grote producten) maar ook buiten werktijd in de fitnessruimte;
  • Gratis ontspannen na werktijd in de sauna, bubbelbaden en jacuzzi’s;
  • Iedere vrijdag- en zaterdagavond een gezellige bedrijfsborrel;
  • Jaarlijks een leuke bedrijfsbarbecue!

 

DIT BEN JIJ

Weet jij altijd goed het overzicht te behouden? En staat de klant bij jou altijd voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als magazijnmedewerk(st)er is dit namelijk belangrijk. Jij wil dat de klant tevreden is met haar bestelling. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Je houdt van hard werken en doet graag een stapje extra;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en vindt het geen probleem om zo nu en dan op een zaterdag te werken;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer zodat je gemakkelijk in Uddel (je werklocatie) kunt komen;
  • Je bent gemotiveerd en kan niet wachten op bij Fonteyn aan de slag te gaan!

 

OVER FONTEYN

Als magazijnmedewerker kom je te werken bij Fonteyn, Europa’s grootste Outdoor Living Mall in Uddel. Hier worden hoge kwaliteit tuinmeubels en tuinproducten verkocht, om ervoor te zorgen dat de klant volop kan genieten van het zijn/haar tuin. Hierbij valt te denken aan mooie terrasmeubels, jacuzzi’s, buitenkeukens en zelfs zwembaden. Bij Fonteyn heerst er een flexibele en mensgerichte cultuur. Er wordt oprechte interesse in jou getoond en je kunt er zeker van zijn dat je er bij hoort alsof je familie bent. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar dat zorgt soms ook voor een wat chaotische werkomgeving. Dit maakt het wel een uitdaging om hier te werken! Doordat de bestellingen maar blijven binnen komen, maak jij nu kans om hier per direct aan de slag te gaan! 

KOM BIJ ONS LANGS

Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar op 055-5261112 of via ons mailadres werk@startpeople.nl.  

Wil je liever direct bij ons langs komen voor een sollicitatiegesprek? Wij zijn gevestigd op Nieuwstraat 25A in Apeldoorn en nemen graag de tijd om met je in gesprek te gaan.