stp_mi_L1_2400_colour

Medi Interim Freelance

 Jouw zzp-specialist binnen Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een nieuwe zzp-opdracht óf zoek je een zzp’er voor jouw organisatie? Met een ruim aanbod aan opdrachten, beschikbare zzp’ers én onze jarenlange ervaring in de bemiddeling binnen zorg en welzijn, zorgen wij voor de juiste match!
Naast werving en selectie, bieden wij ook contractmanagement aan voor zzp’ers in eigen beheer, waarmee je grip krijgt op zzp-inhuur, kosten reduceert én juridische, fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s minimaliseert. 

arts

Onze persoonlijke aanpak staat centraal.

Als opdrachtgever zelf de zzp-opdrachten beheren óf onze specialisten de werving en selectie laten uitvoeren? 

Wat de wensen ook zijn; wij nemen het proces uit handen en maken het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal, waarbij wij tevens werken met een klantvriendelijke en volledig online portaal voor alle administratieve zaken. Zowel opdrachtgevers als zzp’ers kunnen vrijblijvend bij ons ons terecht voor alle vragen rondom inhuur en de bijbehorende wet- en regelgeving.   

Interesse?

Profiteer van ons netwerk

Oprechte interesse in mensen en organisaties; dat is wat ons drijft. Met een scherp oog voor kwaliteit en karakter bouwen wij iedere dag aan ons netwerk. Zo hebben wij altijd de beschikking over een ruim aanbod van interessante opdrachten en gekwalificeerde zelfstandige zorgprofessionals. 

Naar openstaande opdrachten

 

Start People Medi Interim& USG Freelance zijn onderdeel van USG People. Wij houden dezelfde werkwijze aan.

Code goed opdrachtgeverschap

"Goed voor Elkaar" is de basisgedachte. Medi Interim Freelance en alle brands van USG People hechten waarde aan goed opdrachtgeverschap. Daarom hebben wij, in samenwerking met, de ABU en PZO-ZZP, een bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van ‘Code voor goed Opdrachtgeverschap’. De Code voor goed Opdrachtgeverschap geeft helderheid over de relatie tussen opdrachtgever en zzp’er. Deze code gaat uit van 4 uitgangspunten: 

  • Transparante en duidelijke afspraken
  • Open en effectieve communicatie
  • Zorgvuldig omgaan met (zakelijke) belangen
  • Gelijkwaardig ondernemerschap

Daarnaast hechten wij veel waarde aan MVO. Met de inspecties en controles die deze keurmerken/certificeringen met zich meebrengen, bent u verzekerd van een kwalitatieve dienstverlening.

code goed opdrachtgeversschap

Het start met contact

Wij zijn altijd te bereiken via de e-mail.
‚úČ mediinterimfreelance@startpeople.nl

 

Volg ons 

Linkedin    3   2