stp_mi_L1_2400_colour

Medi Interim Freelance

Voor jezelf werken betekent vrijheid. Jij bepaalt zelf je eigen agenda en uurtarief en zet je specialisme in bij diverse opdrachtgevers. Wij gaan voor jou op zoek naar jouw volgende interessante opdracht. Schrijf je bij ons in en wij nemen contact met je op.

Registreer je direct als zzp'er

De voordelen van Medi Interim Freelance voor jou:

 • Groot landelijk netwerk binnen Zorg en Welzijn.
 • Jij bepaalt je eigen tarief.
 •  Wij regelen een zelfstandige opdracht bij een betrouwbare opdrachtgever.
 • Screening van jouw opdracht conform wetgeving.
 • Een volledig online en eenvoudige procedure via ons portaal.
 • Gebruik van onze modelovereenkomst, goedgekeurd door de Belastingdienst.
 • Digitale urenregistratie en reversed billing: je hoeft dus geen factuur te sturen. 
 • Gegarandeerde betaling.
 • Wekelijkse of maandelijkse betaling, aan jou de keuze.
 • Gratis onbeperkt toegang tot ruim 100 online trainingen via GoodHabitz.
 • Kennis en expertise bij bemiddeling van opdrachten.

medi

Meld je direct aan

CV

Voeg hier jouw CV toe waarmee je je optimaal presenteert aan ons als werkgever. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto, verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers. Het bestand mag als word- of pdf bestand worden aangeleverd en moet kleiner zijn dan 1,5 MB.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Profiteer van ons netwerk:

Medi Interim Freelance bemiddelt zelfstandige zorgprofessionals in heel Nederland. Wij zetten ons iedere dag met veel passie en plezier in om voor jou een mooie volgende opdracht te regelen binnen zorg- en welzijnsorganisaties, zoals bijvoorbeeld in de ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en verslavingszorg.

Je profiteert van ons enorme landelijke netwerk aan betrouwbare opdrachtgevers waarmee wij iedere dag werken. Wij horen het dan ook vaak als eerste als onze opdrachtgevers op zoek zijn naar een zelfstandige zorgprofessional. Daardoor kunnen wij jou snel koppelen aan nieuwe opdrachten, waardoor jij direct weer aan de slag kunt. 

Medi Interim Freelance is onderdeel van USG People. Wij maken gebruik van het hele netwerk van USG People, de mogelijkheden voor nieuwe opdrachten zijn eindeloos. 

Administratie en facturatie uitbesteden

Wij bieden een overzichtelijke en heldere ZZP-dienstverlening, waarbij we niet alleen de acquisitie uit handen nemen, maar ook zorgen voor een digitaal platform t.b.v. het registreren van uren en declaraties. Dit kan doordat alles heel eenvoudig en snel online geregeld is. Wij zorgen voor een foutloze administratie, gemakkelijke urenregistratie en versturen jouw facturen naar de opdrachtgever èn betalen je gegarandeerd. Ook als de opdrachtgever nog niet betaald heeft. De betaling is standaard binnen 30 dagen, maar kan eerder tegen een geringe vergoeding.  Op deze manier kun jij je volledig kunt richten op waar jij goed in bent als zelfstandige zorgprofessional. 

Registreer je direct als zzp'er

Zo kun je ons bereiken

Wij zijn altijd te bereiken via de e-mail.
‚úČ mediinterimfreelance@startpeople.nl

Volg ons 

Linkedin    3   2