Mijn Start People

Welkom bij Mijn Start People.
Een portaal speciaal voor jou, waarin je alles zelf kunt regelen en vinden.
Log hieronder in om direct aan de slag te gaan.

Flexmedewerkers

MijnStartPeople: in één overzicht alles voor je loopbaan, waar je ook bent
Start People werkt digitaal. Net als voor je bankzaken en je belastingaangifte, kun je bij ons 24/7 terecht voor al je werk gerelateerde zaken.

Met MijnStartPeople: heb je in één overzicht alles voor je loopbaan, waar je ook bent. Dat betekent dat je online onder andere:
  • je digitale dossiers ondertekent;
  • je loonstrook en jaaropgave bekijkt;
  • antwoord kunt vinden op veel gestelde vragen;
  • je uren kunt registreren;
  • je declaraties indient;
  • je verlof kunt aanvragen;
  • contact hebt met je vestiging.
Kiik hier voor meer informatie

Werkgevers

MijnStartPeople: uw online klantportaal
Onze werkomgeving is flink veranderd. We zitten niet meer van negen tot vijf op kantoor, maar werken waar en wanneer we maar willen. We zijn steeds meer online en willen zo efficiënt mogelijk gebruik maken van informatie. Liefst zien we het op één centrale plek terugkomen.

Daarom introduceert Start People het online klantportaal MijnStartPeople.

Alle informatie van Start People staat daarin gebundeld en realtime inzichtelijk.

Het laat direct de gemaakte kosten en uren zien. Daarmee hebt u altijd de juiste grip op het proces. En het bespaart u tijd.

Kiik hier voor meer informatie
Ja, wij leggen jouw cv nooit voor aan een opdrachtgever zonder met jou te overleggen. Zo weten we zeker dat jij de baan leuk vindt en kunnen we jouw motivatie doorgeven aan onze opdrachtgever.
Heb je een klacht? Bekijk onze klachtenregeling of vul direct het klachtenformulier in. 
Op deze site vind je voorbeeldvragen en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook lees je er praktische do’s en dont’s. Liever een geheugensteuntje op papier? Haal een boekje met sollicitatietips op bij jouw Start People-vestiging.
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief.
Start People gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden – volgens ons privacy statement – opgenomen in de databank van USG People N.V., USG People The Netherlands B.V. en de Nederlandse werkmaatschappijen van het USG People concern.
De intercedent van de vestiging waar je staat ingeschreven bekijkt of jij past bij het bedrijf en of je voldoet aan de functie-eisen. Zo ja, dan kan de vestiging jou voorstellen bij het bedrijf. De beslissing hierover ligt bij de intercedent.
Je kunt reageren op een vacature via de oranje solliciteer-button. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactopties links naast de vacature.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.

Het vacature-aanbod op onze website toont alle actuele vacatures. Zolang een vacature getoond wordt, kan je er op reageren.

Het is handig als je voorafgaand aan het intakegesprek je cv alvast naar de vestiging mailt. Neem ook diploma’s, getuigschriften en referenties van vorige werkgevers mee. Ga je via Start People aan de slag? Dan kom je nog een keer bij ons langs, zodat we jouw paspoort of identiteitskaart kunnen inscannen.

Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijziging via e-mail.