Operator

Geldt voor jou het motto: Koffie (met gebak) is het beste medicijn? Of heb jij juist meer vertrouwen in de normale medicijnen? Het maakt niet uit! Jij kunt een bijdrage leveren aan het goed produceren van koffie, bakmixen en andere medicijnen. Voor meerdere organisaties in Friesland zijn wij op zoek naar gemotiveerde operators. Lijkt het jou tof om bij te dragen aan het maken van een product? Dan helpt Start People jou graag verder aan een baan bij Sharp Packaging Solutions, UCC Coffee of Dr Oetker.

De ideale kandidaat

 • Heeft ervaring als Operator/productiemedewerker;
 • Beschikt over technisch inzicht;
 • Heeft kennis van HACCP of GMP;
 • Beheerst de Nederlandse taal;
 • is in het bezit van eigen vervoer.

Werkzaamheden

 • Bedienen van verschillende (inpak)machines; 
 • Verantwoordelijk voor productielijn;
 • Ombouwen, instellen en reinigen van machines;
 • Het verhelpen van storingen.

 

Aanbod

 • Fulltime functie voor langere tijd;
 • Salaris van €2200,- tot €2650 bruto per maand;
 • Ploegentoeslagen vanaf 10%, waardoor je minimaal 2400,- per maand verdient!
 • 2-, 3- en 5-ploegen mogelijk.

Solliciteer direct!

In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. 

Startpeople logo

Interesse? Maar heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Sharp: Judith Zijlstra via sharp@startpeople.nl of 0624817078,

UCC Coffee: Wilco de Jong via 0922@startpeople.nl of 0622788569

Dr Oetker:  Mirjam Hoekstra via leeuwardenla@startpeople.nl of 0618192707.

 

Zo ziet jouw dag als Operator er uit

Om 13:30 kom jij aan op je werk, 'tijd voor een kop koffie voor jouw middagdienst begint'. Om 13:50 loop jij vanuit de kantine naar de omkleed ruimte. Omdat jij in een omgeving werkt waar koffie of medicijnen worden geproduceerd, zorg je er voor dat jij schone en bedekkende werkkleding, haarnetjes en werkschoenen aantrekt en je handen goed desinfecteert. 

Om iets voor 14:00 uur sta je op de werkvloer, klaar om de bediening van jouw machine over te nemen. Voordat jouw dienst begint heb jij een kort overleg met de operator uit de ochtenddienst en hierin krijg jij te horen dat er in de ochtend 2 korte storingen zijn geweest. Hij heeft die zelf kunnen oplossen, waardoor er geen technische dienst in geschakeld hoefde te worden. Verder wordt duidelijk dat ze halverwege de order zijn en daardoor op schema lopen. Jij bent er klaar voor, aan de slag maar!

Vol energie ga je aan de slag. Het tempo ligt hoog, maar jij houdt goed de kwaliteit in de gaten! Om 16.30 uur is het tijd voor de eerste break. In de kantine drink jij snel een kop koffie, want je wil weer door. Jullie zitten nog steeds op schema en de machine loopt prima. Te vroeg gejuicht! Na een uur houdt de machine er ineens mee op... Jij bekijkt wat voor storing de machine aangeeft. Er blijkt een verpakking vast te zitten. Jij begint volgens het protocol te sleutelen. Al snel heb jij de boosdoener gevonden en de verpakking losgehaald. Jij zet de machine en lijn weer in elkaar. Geen technische dienst nodig gehad, fijn!

Om 19:00 eet jij gezamenlijk met collega's even een hapje in de kantine. De sfeer is vandaag goed. Jullie lopen ondanks het oponthoud van een uur eerder, nog op schema. Voordat je weer aan de slag gaat, haal je buiten nog snel even een frisse neus. Om 22:15 trek jij voldaan de deur achter jou dicht, doelstelling van vandaag gehaald en geen technische dienst nodig gehad. Op naar morgen, maar weer zo'n dag!

Over UCC Coffee

UCC is een Japans familiebedrijf en staat voor Ueshima Coffee Company, welke één van de grootste koffiebedrijven van het continent is. UCC heeft wereldwijd verschillende vestigingen en in Nederland zijn zij gevestigd in Bolsward! Deze fabriek heette eerder de 3 Mollen!

UCC levert huismerkkoffie aan succesvolle bedrijven in heel Europa en bieden een reeks populaire merkproducten aan. UCC is een onafhankelijk koffiebedrijf met eigen koffieplantages en koffiebars. De koffiebonen en theebladeren worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste en meest ethische plantages overal op aarde.

Ucc

 

Over Sharp Packaging Solutions

Sharp is een internationaal farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in de productie en het verpakken van geneesmiddelen. Sharp is onderdeel van Packaging Group, en levert wereldwijd verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie. De vestigingen zijn te vinden in de Verenigde Staten, Nederland en België. Nederland heeft twee productielocaties; namelijk in Oudehaske en Heerenveen. Deze tellen zo'n 150 enthousiaste medewerkers.

Sharp staat van oudsher in Nederland bekend om het verpakken van pillen. Het afgelopen jaar hebben zij hun productieomgeving in Heerenveen heeft omgebouwd zodat zij nu potjes en ampullen met vloeibare medicatie kunnen inpakken. De productie bevat nu 5 productielijnen en wanneer zij volledig in een 3-ploegen rooster gaan werken is er ruimte voor 75 man productiepersoneel.

Omdat zij afgelopen oktober begonnen zijn met de opbouw van de productie komen er de komende tijd meer orders die zij gaan produceren. Hierdoor komen ook meer functies vrij en daardoor zijn er de komende jaren genoeg doorgroeimogelijkheden. Als Operator zou je door kunnen groeien naar Line Lead waar je verantwoordelijk wordt voor 7 man productiepersoneel.


 Over Dr Oetker

Dr. Oetker Nederland is met de merken Dr. Oetker en Koopmans sterk gepositioneerd in het supermarktkanaal en marktleider in diepvriespizza’s en droge  bak- en dessertproducten. Het bedrijf is tevens actief op de markt voor koelverse dessertproducten. Daarnaast is Dr. Oetker Nederland actief op de Professionalmarkt met de merken Dr. Oetker Professional, Koopmans Professioneel en een aanvullend assortiment. Kwaliteit en innovatie zijn de belangrijkste speerpunten in de bedrijfsstrategie. Het bedrijf is onderdeel van het familiebedrijf Dr. Oetker, een van de bekendste en grootste ondernemingen in de Duitse voedingsmiddelenindustrie.

De vestiging van Dr Oetker in Leeuwarden is uniek in zijn soort, dit is namelijk de enige productielocatie in Nederland waar zij gespecialiseerd zijn in het verpakken van bakmixen. Wanneer jij door de productieruimte loopt passeer jij 8 lijnen waar zij oliebollen, pannenkoek, appeltaart en verschillende andere bakmixen verpakken. Van huis tuin en keuken pakken tot aan de professionele bakmixzakken van 25/50 kilo. Ook de speciale schudfles rolt hier van de baan.

In Leeuwarden wordt een uitgebreid assortiment bakmixen geproduceerd. Het productieproces bestaat uit mengen en verpakken met behulp van PLC-gestuurde menginstallaties en verpakkingslijnen. Waarbij 'kwaliteit is het beste recept' al meer dan 100 jaar de kern is van de organisatie. Jouw taak hierin is toezicht houden op het proces en de werkomgeving en ingrijpen waar dat nodig is.

Jij kunt bij deze opdrachtgevers aan de slag

 

821_main

 

UCC_logo.svg

dr-oetker-logo-rejpg