Word vrachtwagenchauffeur bij Bakkerij Holland

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden maar heb jij daar zelf de middelen niet voor? Start People Transport Zwolle helpt jou graag verder. Wij begeleiden jou tijdens jouw theorie-en rijlessen en betalen 90% van de kosten! Tijdens het opleidingstraject ga je werken als magazijnmedewerker/orderpicker bij Bakkerij Holland in Vriezenveen. Na het behalen van jouw C(E) rijbewijs en code 95 mag je daar aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Je kent het bedrijf en jouw collega’s dan al goed, wat het extra leuk maakt.

Meld je hier aan

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

logobakkerijholland

Wat houdt het in om door ons te worden opgeleid? 

 • Het gehele traject persoonlijke begeleiding van een vast contactpersoon
 • In enkele maanden aan de slag in een kansrijke branche
 • Baangarantie voor minimaal 1 jaar bij Bakkerij Holland
 • Betaal slechts 10% van de opleiding zelf. De overige 90% nemen wij voor onze rekening!
 • Eigen bijdrage van 10% wordt ingehouden met €1 per gewerkt uur
 • Verdien als vrachtwagenchauffeur een salaris tussen de €12,82 en €15,97 bruto per uur (excl. toeslagen)

Wat heb je nodig om vrachtwagenchauffeur te worden?

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent gemotiveerd en kunt dit ook goed onderbouwen
 • Je hebt minimaal 1 jaar jouw rijbewijs B
 • Je bent in het bezit van een auto om naar de rijschool en Bakkerij Holland te kunnen rijden
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Mis deze kans niet! 

Heb je interesse? Vul het formulier in met jouw gegevens, dan bellen wij jou binnen twee werkdagen. 

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord op onze pagina met FAQ. Wil je liever even bellen? Onze Recruiter, Elize Kamp, beantwoord graag al jouw vragen. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 0628501631.

Assessment

Wij zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden en zullen tijdens het eerste telefoongesprek meer informatie geven over het traject. Klikt het en liggen onze verwachtingen op een lijn? Dan sturen wij jou een digitaal assessment toe dat jouw aanleg om vrachtwagenchauffeur te worden toetst. Daarbij wordt gekeken naar werk -en denkniveau (MBO 2), beheersing Nederlandse taal en persoonlijkheid. Het traject om vrachtwagenchauffeur te worden vergt motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Het assessment biedt handvatten om een inschatting te maken of het traject bij jou past. 

elizeklein

bakkerijholland

Het werk tijdens de opleiding

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waar betrokkenheid en motivatie erg belangrijk is. Als orderpicker zorg je ervoor dat onze versgebakken broden in de kratten komen, voert kwaliteitscontroles uit, zet de bestellingen klaar en je zorgt ervoor dat je werkplek schoon is. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden waarbij je al het emballagewerk sorteert. Omdat iedereen graag elke dag vers brood wil, wordt er dag en nacht gewerkt bij Bakkerij Holland, met uitzondering van zondag. De sfeer binnen Bakkerij Holland Vriezenveen is ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar een goede sfeer is ook erg belangrijk. 

Aanmelden

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure selectiedagen