Bij Start People hebben we echte aandacht voor mensen. Oprechte, persoonlijke interesse. Voor jou als flexmedewerker of als klant. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen. Letterlijk. Iedereen die een (andere) baan of flexibel werk zoekt. Omdat wij geloven dat werk belangrijk is. Werk is goed voor je. Leerzaam, leuk, gezellig en nuttig. Voor je persoonlijke ontwikkeling, voor je sociale leven, voor jouw plek binnen de maatschappij. Daarom zetten wij ons in voor jouw baan. Dat is ons werk.

Hoe Start People voor jou werkt? De sprekende verhalen van onze flexmedewerkers en collega's vind je hieronder.

Sammy

 

"Voor mij betekent Start People de weg naar succes. Ik ben heel blij met mijn huidige functie als logistiek medewerker bij een houtdistributiecentrum en kijk uit naar de toekomst."

Sammy Ben Dhafer - Logistiek medewerker via Start People 

"Toen ik even zonder werk zat, hielp Start People mij met het zoeken naar een leuke baan. Dat was echt ideaal, want ze keken goed naar wat bij mij paste en hielden me op de hoogte van interessante vacatures die voorbij kwamen. Zonder Start People had mijn zoektocht veel langer geduurd!"

Demi Maria - Productiemedewerker via Start People

Demi Maria


Mennan

Mijn werkzaamheden bij Start People zijn erg variërend. Het ene moment ben ik bezig met het maken van een contract en het andere moment wordt ik gebeld door een flexmedewerker met een vraag die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Zelf ben ik werkzaam op een Inhouse locatie. Dat vind ik persoonlijk veel leuker en uitdagender! Je kunt je namelijk echt specialiseren in één vakgebied. Je bouwt een band op met je klant en contactpersonen.

Lees hier het verhaal van Mennan.

 

"Elke ochtend wakker worden met het idee: Yes! Ik ga vandaag weer werken bij een fantastische klant met super leuke collega’s!" 

"Door het vuur voor mijn klanten en kandidaten."

Denise werkt inmiddels zo'n 2,5 jaar voor Start People in Tiel. Als echt mensenmens vind ze het logischerwijs fijn om iedere dag weer nieuwe mensen te ontmoeten en zich voor hen in te zetten.

Benieuwd hoe zij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat kandidaten via Start People hun droombaan vinden?

Lees hier over het werk van Denise.

Sandra foto


kamar

Het is niet vreemd dat Kamar Kabakibi uit Syrië sociologie studeerde en een docentmasterdiploma op zak heeft. Ze heeft ‘iets’ met mensen. Bijna vijf jaar geleden ontvluchtte ze vanwege de oorlog haar moederland. Sindsdien zat ze niet stil en is ze direct intensief begonnen met het leren van de Nederlandse taal en cultuur.

Lees hier het verhaal van Kamar.


"Dat Start People statushouders een kans geeft op de arbeidsmarkt geeft vind ik echt super."
"Ik help je heel graag aan jouw droombaan!"

Vanuit Hongarije woont Szandra alweer 7 jaar in Nederland en hoewel ze HRM heeft gestudeerd, was ze voornamelijk werkzaam als manager in de horeca. Tot ze bij Start People aan de slag kon en de kans kreeg om het werk te doen waar ze écht heel gelukkig van wordt: mensen aan een nieuwe baan helpen. 

Lees hier hoe Szandra te werk gaat

Werk geeft waarde aan Anton


foto Miranda

Door omstandigheden zat Clemens een tijdje in de WW en ik dacht ach, ik zing het wel uit tot mijn pensioen. Ik ben namelijk al bijna vijfenzestig jaar. Maar toen hij bericht kreeg van Start People dat er een functie beschikbaar was, was ik meteen enthousiast.

Lees hier het verhaal van Clemens


 “Het voelt fantastisch om weer aan de slag te zijn.” 

Ook van jouw baan werk laten maken?  Wij helpen je graag!