Icare biedt pre-mobiliteit met Restart

logo-start-people-icare

Mensen en organisaties veranderen. Ook Icare verandert. Icare biedt je nu alvast de gelegenheid om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Samen met pre-mobiliteit van Restart kun je je vaardigheden en ambities (her)ontdekken en op zoek gaan naar jouw kansen op de arbeidsmarkt. Lees hoe we dat doen.

Pre-mobiliteit menukaart

start-people-restart-logo-rgb-300x88

Jij beslist welke pre-mobiliteit van Restart je inzet.  In samenwerking met Icare bieden we je een menukaart met direct inzicht in de kosten. Zo stel jij je persoonlijke pre-mobiliteit menu samen en kies je uit wat bij jou past. Niet alles in één keer besteden? Geen probleem, je mag je persoonlijke budget in gedeeltes inzetten.
Jouw persoonlijke budget voor deze pre-mobiliteit is € 500,-. 

Eerst oriënteren?

Welke vacatures zijn er regelmatig beschikbaar op de arbeidsmarkt? Welke vacatures passen goed bij mij?  De Arbeidsmarktscan en de Arbeidsmarktoriëntatie en loopbaanscan geven antwoord op deze vragen. Gaat het je te snel en heb je veel vragen over de arbeidsmarkt en hoe pak je de oriëntatie aan? Kies dan voor de training Regisseur Eigen Loopbaan.
Klik op de onderdelen voor extra informatie en beschikbare data:

Of direct solliciteren!

Weet je al wat je zoekt en wil je gelijk aan de slag? Wil jij goed voor de dag komen en kun je wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het vinden van vacatures en de optimale inzet van social media en internet? Kies dan uit onderstaande trainingen en ga van start! Uiteraard mag een mooie professionele profielfoto dan niet ontbreken. Klik op de onderdelen voor extra informatie en beschikbare data:

Aanmelden

Maak je keuze uit meerdere trainingen en/of persoonlijke gesprekken. Jouw persoonlijke budget voor deze pre-mobiliteit is € 500,-.

dd/mm/yy

Ik wil me aanmelden voor:

Heb je de komende periode vakantieplannen? Graag hier vermelden + eventueel andere bijzonderheden die van belang zijn voor de trainer/coach.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

 

Online leren is investeren

Hoe meer je ontwikkelt, hoe groter je waarde voor de arbeidsmarkt. Die arbeidsmarkt verandert in snel tempo en daarom is het belangrijker dan ooit om je kennis up-to-date te houden. Restart helpt je verder! Met gratis toegang tot online trainingen die je volgt wanneer het je uitkomt. Met een rijk aanbod dat regelmatig wordt aangevuld heb je keuze uit trainingen op het gebied van: management, office, persoonlijke effectiviteit, social media, positieve psychologie, communicatie en commerciële vaardigheden.

  • Gratis toegang als je pre-mobiliteit van Restart inzet.
  • Je volgt de trainingen waar en wanneer je wilt.
  • Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid, er is dus altijd iets nieuws te leren.
  • De trainingen zijn zeer praktisch van opzet en daarmee goed te combineren met een traject van Restart.

Contact

Gaat er iets fout bij het aanmelden of heb je een vraag over deze pagina aan Restart? Stuur dan een email naar: mvos@usgrestart.nl.

Over Restart

Benieuwd wat Restart nog meer doet? Bekijk onze website.