Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening draait het om kwaliteit. Dat vraagt om mensen die in staat zijn om de klanten optimaal te bedienen. Met goede service én op tijd.

Uw partner in de zakelijke dienstverlening

Flexibiliteit maakt het verschil ten opzichte van uw concurrentie. Met de juiste medewerkers op het juiste moment beschikt uw bedrijf over optimale slagkracht. Start People is al meer dan dertig jaar specialist in bemiddeling in de zakelijke dienstverlening en via onder andere onze gespecialiseerde unit TeleMatch kennen we uw branche als geen ander. Dat blijkt niet alleen uit de positieve referenties van tevreden opdrachtgevers, maar ook uit de harde cijfers. Zo plaatsten we afgelopen jaar maar liefst 21.371 medewerkers in uw sector.

Grafiek-zakelijke-dienstverlening

Meteen van start

Wij beschikken over een groot bestand aan flexibel inzetbare medewerkers die direct aan de slag kunnen bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Dat zijn onder andere:

  • Projectmedewerkers
  • Medewerkers klantenservice
  • Callcenter medewerkers
  • Secretaressen
  • Administratief medewerkers

Contact

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar info@startpeople.nl of neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.