Neem contact op met Gerwin!

E sollicitaties@startpeople.nl
T +31 6 28 56 26 55

Word je liever door ons gebeld?

Laat dan hier je gegevens achter en Gerwin belt jou binnen 2 werkdagen terug!

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Contact

Meer weten over werken bij Start People?

 

Hoi! Ik ben Gerwin, de coördinator recruitment bij Start People. Ik hou mij bezig met alle vaste vacatures bij Start People, werken bij Start People zelf dus. Ik geloof dat wij voor een kandidaat meer kunnen bieden dan die ene vacature waar je op solliciteert, vandaar dat ik graag met je meedenk over de verschillende mogelijkheden bij ons.

Wij geloven als bedrijf in werkplezier, (talent)ontwikkeling en binding met elkaar en met Start People. Dit willen wij vanaf het eerste moment uitstralen en vandaar dat ik in een persoonlijke aanpak geloof. Solliciteren doe je via de solliciteer button, maar neem ook gerust contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je en wil je graag meer over ons en onze vacatures vertellen.

Nadat jij je online sollicitatie hebt ingevuld, beoordelen ik en mijn collega vacaturehouders jouw profiel. We proberen je zo snel mogelijk te informeren, maar in de praktijk kan het voorkomen dat we hier wel eens wat langer de tijd voor nodig hebben, omdat wij graag een gedegen besluit nemen over eventuele vervolggesprekken. Benieuwd naar de status? Bel mij gerust op +31 6 28 56 26 55 of mail naar sollicitaties@startpeople.nl!

Gerwin