Ik verlies mijn baan - outplacement

Nieuwe baan, nieuwe kansen. Misschien heb je op dit moment geen werk of ziet het ernaar uit dat je binnenkort je baan gaat verliezen. Je hebt vast al nagedacht over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Eén ding is zeker: je wilt aan de slag. Restart helpt je graag op weg naar een leuke baan. Ook als deze niet voor het oprapen ligt.

restart_person_01Outplacement: iets voor jou?

Ons programma voor outplacement is bedoeld voor iedereen die op dit moment een nieuwe baan of uitdaging zoekt. Bijvoorbeeld omdat je weet dat er een reorganisatie aankomt in jouw bedrijf, waardoor je niet meer op je plek bent. Maar je bent ook welkom als je al langere tijd geen werk meer hebt, omdat je al eerder je baan bent verloren of omdat je langdurig ziek bent geweest.

Aan de slag!

Restart begeleidt je tijdens jouw zoektocht naar passend werk. Aan de slag! is een compleet en doordacht programma met stappen en instrumenten waarmee je je kunt onderscheiden in je sollicitaties. Tijdens een intakegesprek maak je kennis met je mobiliteitscoach. In dat gesprek maken we een inventarisatie van je situatie en mogelijkheden.

Succesvol solliciteren

Succesvol solliciteren kun je leren. Als goede basis hiervoor volg je in zes weken verschillende workshops. Je krijgt allerlei hulpmiddelen aangereikt, zoals audio- en videomateriaal, een online bibliotheek met voorbeeldbrieven en -cv’s, succesverhalen, het verwerken van tegenslagen en salarisonderhandelingen. En je staat er niet alleen voor: de mobiliteitscoach van Restart is je persoonlijke begeleider.

Neem de regie met Restart

Wil je weten hoe Restart je kan ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan? Of zoek je een helpende hand bij de start van een eigen bedrijfEr is altijd een Restart-vestiging bij jou in de buurt. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact met Restart

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.