Over Restart - Visie op werk

start-people-restart-logo-rgb-300x88Werk doet goed. Als inkomstenbron én als invulling van je dag. Met doen waar je goed in bent, in een functie die bij je past, sta je met meer plezier in het leven. Dat geldt voor ons allemaal. Of je nieuwe baan nu voor het oprapen ligt, of je meer je best moet doen om kansen voor jezelf te creëren in een lastige arbeidsmarkt. Werk is waardevol voor iedereen.

Wij zijn er voor iedereen…

Restart heeft tot doel om mensen op de juiste plek te krijgen. Uiteraard in niet zomaar een baan, maar in dé baan die hem of haar op het lijf geschreven is. Bijvoorbeeld als je dreigt je baan te verliezen, je (langdurig) werkloos bent of als je niet meer blij bent met je huidige functie. Maar zeker ook als je chronisch ziek bent, lichamelijk of geestelijk beperkt of een handicap hebt. Denk aan diensten als jobcoaching, arbeidsreïntegratie, duurzame inzetbaarheid, inclusieve arbeidsmarkt, outplacement en loopbaancoaching.

Ga naar werknemers

Ook voor werkgevers

Naast de begeleiding van mensen naar werk, staan wij ook klaar voor werkgevers als HR-dienstverlener en arbeidsdeskundig adviesbureau. Restart maakt al jaren werk van arbeidsintegratie. In de industrie, transport en logistiek, bij de overheid, in het onderwijs,  zorg en welzijn, telecom en energie en in de zakelijke dienstverlening. Via diensten zoals jobcoaching, sociale activering, duurzame inzetbaarheid, inclusieve arbeidsmarkt, arbeidsreïntegratie en outplacement.

Ga naar werkgevers

Feiten en cijfers

  • Restart is onderdeel van Start People en USG People. Al meer dan 25 jaar zetten onze medewerkers
    zich in voor mens en organisatie.
  • Ruim 250 coaches werken verspreid over heel Nederland.
  • Zij begeleiden jaarlijks 10.000 mensen naar hún plek in de arbeidsmarkt.
  • Wij zijn toonaangevend in het plaatsen van mensen met een arbeidsbeperking en zijn marktleider in de inclusieve arbeidsmarkt.
  • 93 procent van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over ons (onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo).
Start-People-Restart-Lid-van-Oval-300x211
Start-People-Restart-Cedeo-erkend-logo-300x159
blik-op-werk-keurmerk_grayscale-150x150