4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Aankomend Operator

Start People Inhouse Services - Offerman Borculo B.V.

Standplaats
Borculo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1824400117

Voor Offerman in Borculo zijn wij per direct op zoek naar een aankomend Operator. Het betreft een leerfunctie om jezelf te ontwikkelen tot uiteindelijk Operator. Jouw motivatie om Operator te worden speelt hierbij de belangrijkste rol, niet jouw werkervaring.

Vanaf je eerste werkdag maak je deel uit van het intern opleidingsprogramma van de productie van Offerman. Je start als leerling, waarin je verantwoordelijk bent voor het klaarzetten van de eindproducten van de afdeling Inpak.. Wanneer je dit onder de knie hebt en voldoende kennis hebt opgedaan van de producten en machines wordt je intern opgeleid tot een zelfstandig opererende operator. Als Operator ben je verantwoordelijk voor het produceren van de Offerman producten die wereldwijd worden verkocht.

Verantwoordelijkheden:

  • Bedienen, bijvullen en aansturen van machine(s) op de verpakkingsafdeling
  • Oplossen van storingen aan de machine
  • Ombouwen van machines
  • Allround werkzaamheden op de verpakkingsafdeling
  • Schoonhouden werkplek i.v.m. strenge hygiëne regels

  • Jij hebt MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in een productie-omgeving is een pre
  • Jij bent kwaliteitsbewust, houdt van orde en denkt graag mee
  • Jij bent fulltime beschikbaar

Wij zijn Offerman… Nieuw, maar toch vertrouwd.

Voorheen onderdeel van Zwanenberg Food Group en in 2017 een zelfstandige unit binnen de Ter Beke Groep geworden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste producenten van vleeswaren en verse knak- en rookworsten.

Onze smaakvolle, karakteristieke producten hebben via met name private labels een prominente positie ingenomen in de vleeswaren schappen van diverse grote retailers. Tevens hebben wij met onze merken Fairbeleg en Kraak-Vers een sterke positie verworven in het Out-of-home segment. Daarnaast bedienen wij groothandels, grossiers en slagerijen via ons Wholesale kanaal.

Met een kantoorlocatie in Almelo en productielocaties in Borculo en Aalsmeer zijn wij leverancier, producent én werkgever. Aan ons de fantastische taak om op al deze vlakken onderscheidend te zijn!

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een informeel bedrijf met een goede werksfeer. De werktijden zijn over het algemeen van 07:00 tot 16:00 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een interne opleiding en een marktconform salaris volgens de vleeswaren CAO.

Ben jij de aankomend Operator die wij zoeken? Reageer dan snel met CV en motivatie. Mocht je vragen hebben omtrent deze vacature dan kun je ons bereiken op 0545-750910 of via 1824@startpeople.nl