Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Accountmanager

Start People Apeldoorn

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0027029

Wij zijn de steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met een breed assortiment producten. Met professioneel advies. En met medewerkers die hun vak en dat van onze klanten verstaan. Als Verkoopadviseur buitendienst leg jij het fundament voor duurzame relaties. Je hebt echt ‘iets’ met mensen en alleen al daarom vind jij niets leuker dan klanten bezoeken en het leggen van nieuwe contacten. Buiten ben jij op je best!

Jij weet echter dat het realiseren van goede verkopen altijd begint met investeren. Het verzamelen en interpreteren van marktinformatie gaat je dan ook net zo makkelijk af als het adviseren van klanten. Jij weet hun wensen te vertalen in passende producten, leidt ze rond op de vestiging en zorgt ervoor dat ze met een prettig gevoel de winkel weer verlaten.

Ook in de opvolging en vastlegging ben je ijzersterk. Jij bent en voelt je verantwoordelijk voor relatiebeheer en ondersteunt de Manager Verkoop & Vestiging bij het voeren van jaarafspraken en bonusgesprekken. Tenslotte weet jij als geen ander de toegevoegde waarde van onze formule onder woorden te brengen en uit te dragen. Zo bouw je een mooie klantenkring op en een omzet waar je u tegen zegt.

  • 40 uur p/w beschikbaar van maandag t/m zaterdag
  • Je ontmoet graag klanten buiten de vestiging
  • Proactief in het leggen van (nieuwe) klantcontacten
  • Een echte winnaarsmentaliteit
  • Woonachtig in de buurt van Apeldoorn, Zutphen, Deventer

Bij ons maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via Bouwplaats, ons eigen digitale Opleidingshuis, reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden.

Heb jij interesse? Reageer dan snel of mail je cv naar apeldoorn1@startpeople.nl , bellen mag natuurlijk ook op 055 - 5261112.

  • € 2.400 en € 3.000 bruto
  • Vaste uren
  • Een gezellige club collega's
  • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Bij goed functioneren een vast dienstverband