Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Accountmanager binnendienst chemie

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0026880

Binnen deze internationale organisatie zul je starten als sales specialist op het gebied van industriële kalibratie mengsels (gassen) welke binnen de chemische industrie worden gebruikt.
Het team waarbinnen je werkzaam bent behandelt alle aanvragen voor speciale gassen van zowel nationale als internationale klanten. Deze vertaal je in een op maat gemaakte offerte, waarbij je de klant zo goed mogelijk helpt en schakel bent tussen de productie en je klant.
De aanvragen kunnen variëren van eenvoudige mengsels van minder dan 5 componenten tot complexe mengsels van meer dan 30 componenten. Als sales specialist zul je de behoefte van de klant moeten begrijpen (toepassing, chemische eigenschappen van de componenten, cilindergrootte, enz.) en een voorstel doen dat voldoet aan de eisen van de klant.
Naast het opstellen van de offertes verzorg je ook advies omtrent de mengsels, veiligheid, transport, toepassing en bijbehorende materialen. Dit zorgt voor een uitdagende en afwisselende functie.

  • Je hebt een afgeronde HLO-opleiding in de richting (analytische) chemie;
  • Je bent bereid om te leren op zowel technisch als zakelijk gebied;
  • Je beschikt over een commerciële drive;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
  • Je bent fulltime beschikbaar en op zoek naar een full time baan voor langere tijd (vast werk).

Onze opdrachtgever is wereldmarktleider in industriële gassen (kalibratie mengsels). Zij hebben een vestiging in Breda waar de betreffende vacature open staat.
Zij zijn goed te bereiken vanuit Tilburg en Roosendaal.

In deze dynamische functie heb je veel contact met klanten, zowel nationaal als internationaal. De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden op diverse gebieden en daarnaast zijn er trainingen ten behoeve van je functie. Er heerst een goede werksfeer binnen het team. Je kunt aan de slag voor onbepaalde tijd. Je start met een tijdelijk contract waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.