Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Activiteiten begeleider EPA Parttime m/v

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Franeker
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7264000769

Voor een periode van 3 weken ben jij activiteitenbegeleider in een psychiatrische instelling. De mensen die hier verblijven hebben ernstige psychiatrische aandoeningen(EPA). Je krijgt de kans een leuke en leerzame ervaring hierin op te doen.

Je bent een betrokken activiteitenbegeleider en staat sterk in je schoenen. Creatief zijn is een kwaliteit van jou en je wilt graag werken tijdens kantooruren.

  • Je hebt affiniteit en ervaring met de EPA doelgroep(ernstige psychiatrische aandoeningen);
  • Je kan deze clienten begeleiden maar ook opvangen in een crisissituatie;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt een voltooide mbo/hbo opleiding.

Je gaat voor een periode van 3 weken( ter vervanging) aan de slag bij een grote instelling in in de omgeving van Franeker aan de slag. Deze organisatie is toonaangevend en staat bekend als een goede werkgever.

Je werkt nauw samen met jouw tijdelijke collega's en jouw werkzaamheden zullen liggen in het begeleiden van activiteiten binnen deze instelling. Je zal hier aan de slag gaan via Start People Medi Interim b.v..

Je krijgt de kans een ervaring rijker te worden door middel van tijdelijk werk een aantal weken mee te lopen op een afdeling waar een EPA-doelgroep wordt behandeld.

  • Je krijgt een salaris en reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Je gaat 24 uur per week (parttime) aan de slag verspreid over meerdere dagen, tijdens kantooruren;
  • De locatie is in de omgeving van Franeker, op 10 minuten rijden vanaf Leeuwarden;
  • Je krijgt toegang tot een GoodHabitz account, met leuke en effectieve trainingen om jezelf op zowel persoonlijk- als professioneel vlak te ontwikkelen.

Zie jij jezelf hier een aantal weken werken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!