Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

administratatief logistiek medewerker

Start People Maastricht XL

Standplaats
Maastricht-Airport
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
0949000124

Vind jij het interessant om het eerste aanspreekpunt voor mensen te zijn en wil je graag de zorgen van anderen wegnemen door hun te helpen met hun zendingen/verschepingen? Kom dan werken als administartief medewerker bij DHL Global Forwarding op Maastricht Airport! Hier maak je deel uit van een team specialisten die voor het bedienen van de DGF klanten verantwoordelijk zijn.

 • Je houdt van een uitdaging en bent in beschikking over een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met transport- logistiek en bij voorkeur import/export ervaring binnen een luchtvracht omgeving;
 • Jij denkt in oplossingen wanneer je een probleem tegenkomt.
 • Jij bezit sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent zorgvuldig bij het verwerken van gegevens;
 • Je hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen.

DHL Global Forwarding is de wereldwijde marktleider in de lucht- en zeetransport. DHL Global Forwarding is de specialist in snel en flexibel vervoer van goederen en koopwaar tussen alle continenten. We leveren niet alleen internationale logistieke totaaloplossingen, maar spelen met ons GoGreen-productassortiment ook een actieve rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Door het werken bij DHL Global Forwarding maak jij hier ook een deel van uit!

Als Customer Relation Specialist bij DHL Global Forwarding kun je rekenen op:

 • Een fulltime baan (40 u/p.w.).
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk.
 • Fijne collega’s binnen een gezond bedrijf met aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • Een mooi salaris (€2100,=-2700,=);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een CAO à la carte, waarbij je bijvoorbeeld een budget kunt besteden aan extra vrije dagen of een studiekostenregeling.
  En werken bij de wereldwijd marktleider in lucht- en zeetransport brengt natuurlijk zekerheid en doorgroeimogelijkheden met zich mee!