Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief Juridisch Medewerker

Start People Roermond Overheid

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
Juridisch
Vacaturenummer
1AV0054530

Ter uitbreiding van het team zijn wij voor het COA in (afwisselend) Budel en Den Bosch op zoek naar een administratief juridisch medewerker voor 36 uur in de week.

In deze functie ben je als ondersteunend medewerker met taakgebied plaatsing werkzaam binnen een aanmeldcentrum voor asielzoekers. Je maakt deel uit van de Unit Plaatsing dat bestaat uit een team van ongeveer 15 tot 20 medewerkers.

In deze functie voer je verscheidene administratieve taken uit. Je analyseert middels beschikkingen de aanmeldingen voor opvang van asielzoekers en verzorgt de complete registratie hiervan in het systeem. Vervolgens verzorg je de distributie en logistiek van asielzoekers richting aanmeldcentra en bijbehorende opvanglocaties. Voor de planning hiervan heb je contact met diverse locaties in Nederland en verzorg je het administratieve proces. Je bent namens de opdrachtgever aanspreekpunt en vraagbaak voor de ketenpartners binnen het aanmeldcentrum.

Belangrijk:
Werkzaamheden vinden plaats in Budel en Den Bosch. De eerste maanden wordt de medewerker ingewerkt in Den Bosch of Budel. Flexibele inzetbaarheid is een harde eis! Werkzaamheden vinden plaats in diensten van maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur. De medewerker wordt minimaal 1 hele week per maand gedurende de avonddienst ingepland. In de andere weken kunnen daarnaast 1 of meerdere avonddiensten ingepland worden. Er wordt minimaal één heel weekend per maand gewerkt. Daarnaast is het mogelijk dat de medewerker een of meerdere weekenden ingepland wordt (1 dag of beide dagen).

 • Afgeronde relevante HBO of universitaire opleiding in juridische richting;
 • Enige relevante werkervaring op het gebied van planning en administratie;
 • Goede kennis van Word, Excel en maak je andere automatiseringsprogramma’s snel eigen;
 • Je bent omgevingsbewust en in staat om juridische stukken te lezen, analyseren en beoordelen;
 • Nauwkeurig, in staat snel te schakelen tussen werkzaamheden, stressbestendig, in staat onder tijdsdruk te presteren, een sterke persoonlijkheid, prioriteiten stellen en kunnen organiseren;
 • Jij beschikt over eigen vervoer.

Bovengenoemde flexibiliteit vormt geen enkele belemmering!

Het COA is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de ‘bewoners’ staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

Je komt terecht in een organisatie waarin samenwerking erg belangrijk is. Niet alleen met je directe collega’s op het werk maar ook met samenwerkingspartners. Het betreft een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.

 • Bruto uurloon: € 18,17, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • Een fulltime opdracht voor bepaalde duur;
 • Uren: 36 uur (gemiddeld);
 • Reiskostenvergoeding:
 • Locatie Den Bosch: tegemoetkoming o.b.v. aantal kilometers van het woonadres naar werkadres, max. € 10,20 netto per gewerkte dag.
 • Locatie Budel (indien van het woonadres naar het werkadres verder is dan naar Den Bosch): zakelijke kilometers dus € 0,19 per km.