Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief mederwerker TOZO parttime

Start People Deventer XL

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0029202

Je zal je voornamelijk bezighouden het administratieve proces rondom de TOZO aanvraag.
Vanuit de snelbalie (Suite Centric) wordt een werkproces in de suite aangemaakt en wordt er een mail gestuurd met deze melding.
Jij pakt deze aanvragen op en controleert of alle stukken die zijn meegestuurd door de ondernemer volledig zijn. Als er stukken ontbreken neem jij contact op met de ondernemer om dit te bespreken
Vervolgens stuur jij het volledige dossier door naar een andere collega voor verdere afhandeling.

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding
  • Je hebt kennis en ervaring met Suite Centric ( dit is een harde eis)
  • Je kan goed zelfstandig en nauwkeurig werken.
  • Administratief goed onderlegd

De gemeente Apeldoorn is als stad en organisatie volop in beweging. Met ruim 160.000 inwoners zijn we de 11e gemeente van Nederland. De organisatie bestaat uit 1.300 medewerkers verdeeld over 11 eenheden, waaronder de eenheid Financiën en Control. We zijn een open en ambitieuze organisatie, met volop kansen voor ontwikkeling. Wat nieuwe medewerkers opvalt is de informele sfeer en de open en behulpzame houding van collega’s. Verder zijn we betrokken, uitnodigend en slagvaardig; dit zijn de kernwaarden die je terugziet in ons werk en onze houding. Met ons werk dragen we bij aan de drie strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als comfortabele gezinsstad, het versterken van de positie van Apeldoorn als toeristisch toplandschap en het stimuleren van innovatie in onze veelzijdige economie - met duurzaamheid als rode draad.

Een tijdelijk dienstverband tot eind 2020. Het betreft een parttime functie voor 32 uur per week. Voor deze functie bieden wij een bruto salaris tussen de €2149,- en € 3145,- bruto per maand op fulltime basis (schaal 7). Inpassing vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring.
Helaas kent deze opdrachtgever geen reiskostenvergoeding.