Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Administratief medewerker

Start People Assen Overheid

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1311003318

Voor één van onze opdrachtgevers in Assen zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met een passie voor administratie.

Als administratief medewerker bij onze opdrachtgever ga je aan de slag met het controleren van rapporten m.b.t. fosfaatrechten voor melkvee. Zo dien je bijvoorbeeld na te gaan hoe en tot welke datum het agrarische bedrijf er uit zag. Wanneer je dit in kaart hebt, dien je het bedrijf te toetsen.

Bijvoorbeeld; 2 broers hebben samen een maatschap. Op een gegeven moment besluiten beide om hun eigen weg te gaan. Dit heeft natuurlijk consequenties. Dit moet dan gecontroleerd en beoordeeld worden. En zo zijn er nog vele andere situaties/voorbeelden mogelijk.

In deze functie heb je naast je beoordelende taken ook zo nu en dan klantcontact. Dit vindt telefonisch en/of schriftelijk plaats.

Gevraagde achtergrond:

 • HBO werk- en denkniveau. Dit kan een afgeronde HBO opleiding en enige (passende) werkervaring-/stage ervaring. Maar ook wanneer je bent begonnen met een HBO opleiding, maar deze (destijds) niet hebt afgerond, word je uitgenodigd om te solliciteren. Wel is het dan van belang dat je enige relevante werkervaring hebt waaruit blijkt dat je over HBO werk- en denkniveau beschikt, bij voorkeur met het beoordelen van gegevens e.d.
 • Feeling/ervaring op agrarisch en of juridisch vlak is een grote pré. Dit is geen vereiste, maar je hebt wel dagelijks met juridische en agrarische termen/informatie te maken. Dit moet je je snel eigen kunnen maken.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

 • Analytisch
 • Cijfermatig
 • No-nonsense mentaliteit
 • Initiatiefrijk
 • Snel zaken eigen maken/op kunnen pakken
 • Nauwkeurig kunnen werken
 • Goed werktempo
 • Communicatief vaardig
 • Stressbestendig
 • Proactief

Deze organisatie stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De organisatie werkt in opdracht van verschillende ministeries en de Europese Unie en is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken.

De organisatie stelt dienstverlening aan de ondernemer centraal. Door slimme organisatie en digitale communicatie zorgen zij voor een soepele en optimale dienstverlening.

Natuurlijk vragen we niet alleen van alles van je. We hebben je ook iets te bieden.

Naast een marktconform bruto uurloon (€15,12) ontvang je tevens een tegemoetkoming in de reiskosten. OV kosten worden zelfs volledig vergoed!

Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week (fulltime).

Afgezien van het financiële plaatje bieden we je de kans om aan de slag te gaan bij een overheidsorganisatie (staat altijd mooi op je cv) en mee te werken aan een duurzamer en innovatiever Nederland!