Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Administratief Medewerker

Start People Rotterdam XL

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0008588

Ben jij administratief goed onderlegd en krijg jij er energie van om met grote projecten te werken? Hou jij ervan om contact te onderhouden met klanten en daarnaast samen met jou collega's er voor te zorgen dat alles zo secuur en netjes mogelijk verloopt? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij een groot bedrijf waar JOUW groei centraal staat? Lees dan snel verder want voor Stedin in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die deze uitdagingen samen met ons op wilt pakken!

Op de afdeling Proces binnen Aanleg & Vervanging ga jij je bezig houden met het project 'aardgasloos', Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op, leveren deze terug aan het net en willen liever geen gas meer. Genoeg te doen dus voor een klantgerichte administratieve ondersteuner. In deze uitdagende en veelomvattende functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten, het aanmaken van orders, aanvragen van vergunningen en TOB-aanvragen indienen (TraceOnderzoekBodemkwaliteit), met als grote doel alle huishoudens van hun gasaansluiting af te helpen!

Onze nieuwe collega beschikt over de volgende capaciteiten;

  • Je bent accuraat en nauwkeurig ingesteld
  • Je kunt goed met systemen overweg
  • Je pikt zaken snel op en bent proactief
  • Je bent een teamspeler
  • Nederlandse taal in woord en geschrift

Energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. Daarom werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie. en daar hebben we jou voor nodig, help je mee?!

  • Je komt te werken op een prachtige locatie met uitzicht op Rotterdam;
  • Een goed salaris tussen de € 2416,57- en € 3406,85 op basis van ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • In eerste instantie een full time contract voor bepaalde tijd tot 31 Juni 2020, daarna bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd!