Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief medewerker

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0013671

Je bent goed in administratie en door jouw flexibiliteit ben jij de held van je team! Voor onze opdrachtgever in de zonnepanelen industrie ten noorden van Groningen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker die ondersteuning kan bieden op de commerciële afdeling van de organisatie. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. In deze functie ondersteun je jouw twee directe collega's van de commerciële binnen- en buitendienst daar waar nodig op adminstratief gebied. Je vindt het geen probleem om verschillende administratieve taken op te pakken ter ondersteuning van je collega's. Daarnaast beheer jij de agenda en plan jij afspraken in voor zowel jouw salescollega's als de collega's die de zonnepanelen bij de klanten mogen installeren. Uiteraard doe jij dit in goed overleg met de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor hen en zorgt ervoor dat iedereen weet waar hij/zij aan toe is en dat alle vragen beantwoord worden. Technische kennis is hiervoor niet gelijk noodzakelijk, want jij kan hierin op jouw collega's bouwen.

Wij zijn op zoek naar een administratief onderlegde medewerker die onze klant kan ondersteunen op de commerciële afdeling.

Hierbij zijn wij op zoek naar de volgende eigenschappen:

  • Je bent administratief goed onderlegd;
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je hebt recente administratieve werkervaring;
  • Je bent flexibel en gemotiveerd;
  • Je bent op korte termijn voor 40 uur per week beschikbaar.

Je komt te werken bij een zonnepaneel installateur in een pittoresk dorp ten noorden van de stad Groningen. De organisatie staat bekend om haar informele sfeer en nuchtere mentaliateit. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', zeg maar.

De opdrachtgever biedt een fulltime functie met de intentie om een contract voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan.

Daarnaast bieden we:

  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Fijne werksfeer.

Heb jij interesse en ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan komen wij graag zo snel mogelijk met jou in contact. Voor vragen mag je contact opnemen via 050-3694330 of groningen@startpeople.nl.