Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Administratief medewerker

Start People Inhouse Services - Zuivel Workum

Standplaats
Workum
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0037610

Zoek jij een administratieve (bij)baan voor 16 tot 20 uur per week bij een topwerkgever als FrieslandCampina en heb jij daarnaast affiniteit met techniek? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor de productielocatie van FrieslandCampina Workum (vlakbij Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Bolsward en Sneek) zijn wij per direct op zoek naar een parttime administratief medewerker voor de technische dienst. De functie is voor 16 tot 20 uren per week.
De werktijden en werkdagen stem je nog af met FrieslandCampina. Hierdoor is deze vacature perfect te combineren met bijvoorbeeld je studie.

Taken & Verantwoordelijkheden:

  • Achterstand niet-geregistreerde voorraad wegwerken
  • Aanmaken van inkoopcontracten
  • Reserve delen assortiment en inkoopcontracten beheren
  • Het werkproces in het magazijn onderzoeken en binnen de mogelijkheden implementeren
  • Overleggen met de Maintenance Engineers en Werkvoorbereiders

Je bent onderdeel van de afdeling Maintenance Engineering.

Van het contact wat je hebt met de leveranciers en je collega's krijg je energie.
Vind je het leuk om de administratieve processen te onderzoeken en deze vervolgens binnen de mogelijkheden te implementeren.
Ben jij daarnaast accuraat in het verwerken van de administratieve handelingen en heb je technische kennis. Hierbij moet je denken hydraulische kennis en kennis van de onderdelen die de monteurs gebruiken binnen de fabriek.
Bekend zijn met warehouse management systemen zoals het SAP systeem is een pré.

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Op de productielocatie van FrieslandCampina in Workum wordt kaas gemaakt. Heb jij gedurende jouw vakantie een keer een Goudse Kaas, Edammer of Maasdammer gekocht? Dan bestaat er een grote kans dat deze producten uit een van de kaasfabrieken van FrieslandCampina komt. De productielocatie van FrieslandCampina in Workum is de grootste kaasproductielocatie van Noordwest-Europa. De kaas wordt in de kaasmakerij gemaakt. Na een kort verblijf en behandeling in het geautomatiseerde kaaspakhuis, wordt de kaas afgeleverd aan interne en externe klanten.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Workum.
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan!

Contract: tijdelijk dienstverband voor de duur van het project
Aantal uur: parttime, gemiddeld 18 uur per week
Werktijden: zelf te bepalen, in overleg met FrieslandCampina
Werkdagen: zelf te bepalen, in overleg met FrieslandCampina
Salaris: €15,16 bruto per uur
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het ov reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van € 11,40 per dag bieden.
Opleiding: Via ons online trainingsplatform Goodhabitz heb je de keuze uit meer dan 100 trainingen. Van persoonlijke effectiviteit tot Excel, voor ieder wat wils.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.